Aava, Helsinki


25.07.2020

(Scroll down for English)

Aava on noin vuoden ikäinen pieni tyttö, joka löydettiin Äänekoskella maaliskuussa ja tuli ensikotiimme pari viikkoa sitten.

Aava on utelias ja puhelias kissaneiti. Hän on elänyt ensikodissa, ihmisten lähellä mukavasti: ruoka maistuu hyvin, ja vessa-asiat sujuvat mallikkaasti. Hän on ystävällinen muiden kissojen kanssa, mutta hän ei luota ihmisiin vielä. Aava on kiinnostunut leluista ja tykkää jopa kissanmintusta kovasti, mutta hän ei ole vielä käsiteltävissä, eikä leikki ihmisten kanssa, ja usein sähisee ja murisee jos lähestyminen tuntuu pelottavalta.

Aava on vielä nuori, siis hänellä on paljon aikaa kesyyntymiseen, mutta sosiaalistaminen luultavasti kestäisi vielä kuukausia, joten uudelta kodilta toivotaan halua ja kärsivällisyyttä siihen. Sen takia hän etsii loppuelämänkotia, jolla on sekä kokemusta kissojen kanssa, että kesy, sosiaalinen ja leikkisä kissakaveri Aavalle. Hän tarvitsee rauhallista kotia, mieluusti ilman pieniä lapsia.

Aavan luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Luuletko, että voit tarjota täydellisen kodin Aavalle? Ota yhteyttä osoitteeseen viktoria.balla [at] helsinki.fi (suomeksi, englanniksi tai unkariksi), ja kerro itsestäsi ja kissastasi.

***

Aava is an about 1-year-old little girl who was found in Äänekoski in March and came to our foster home a couple of weeks ago.

Aava is a curious and talkative cat lady. She has been living in our foster home, close to humans comfortably: she has a good appetite and uses the litter box without any problems. She is friendly with other cats, but she does not trust people yet. Aava is interested in toys and even likes catnip very much, but she cannot be touched or picked up and does not play with people yet. She often hisses and growls if she gets scared when approached.

Aava is still young, so she has plenty of time to be tamed, but her socialization would probably take months, so her new home needs to have will and patience for this. That is why she is looking for a forever home that has both experiences with cats and a tame, social, and playful cat buddy for Aava. She needs a peaceful home, preferably without small children.

Aava is spayed, dewormed, microchipped, and vaccinated.

Do you think you could offer the perfect home to Aava? Contact us at viktoria.balla [at] helsinki.fi (in English, Finnish or Hungarian) and tell us about yourself and your cat.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle