Toiminta

Kissojen suojelu – Kisu ry:n tarkoituksena on parantaa kissojen eläinsuojelullista tilannetta maassamme. Yhdistys toimii pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta resurssien puitteissa myös muualla Suomessa hädänalaisten kissojen auttamiseksi.

Kisu ry ottaa huostaansa kodittomia kissoja ja etsii niille kodit. Kaikki Kisun kissat ovat ennen luovutusta rokotettuja, madotettuja ja aikuiset kissat leikattuja. Pentujen leikkauttamisesta huolehtii uusi omistaja. Kisu voi myös auttaa kissoja löytämään uuden kodin erilaisten pitovaikeuksien vuoksi.

Yhdistys pyrkii edistämään eläinsuojelutyötä valistuksen ja kannanottojen kautta ja vastustaa kaikkea eläinten huonoa kohtelua.

Eläinsuojelu-kohdasta löydät lisää tietoa lainsäädännöstä ja eläinsuojeluvalvonnasta.

Miten voit auttaa Kisussa?

Kisun eli Kissojen Suojelu yhdistyksen toiminnassa voit olla mukana monella eri tavalla oman aikataulusi ja halusi mukaan. Omaa ammattitaitoasi, suhteitasi ja muita taitoja voit käyttää hädänalaisten kissojen hyväksi monipuolisesti ja vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Esimerkiksi voit leipoa, auttaa tapahtumissa tavaroita myymällä, jakaa ilmoituksia tapahtumista vaikkapa omalle asuinalueellesi ja työpaikallesi, pitää kirpputoripöydästämme huolta, lahjoittaa tarvikkeita, kissanruokaa tai kirpputorille tavaraa, kutoa villasukkia, auttaa autokuljetuksissa ja auttaa toiminnan kehittämistä uusilla ideoilla.

Toki voit myös toimia ensikotina, lahjoittaa rahaa ja adoptoida kodittomia kissoja. Näistä löydät lisätietoa sivuiltamme kohdista ensikodit, lahjoitukset ja kodittomat kissat.

Auttaa voit pitämällä hyvää huolta omasta kissastasi, jos sinulla kissa jo on. Leikkauttamalla, rokottamalla, madottamalla sekä siruttamalla säästyt jo monelta vaivalta kissasi kanssa.

Jokaiselle varmasti löytyy sopiva tapa auttaa hylättyjä kissoja saamaan uuden ja paremman elämän. Pienestäkin avusta kissat kiittävät ja kissojen kiitoshan on se kaikkein parhain kiitos.

Mukaan toimintaan pääset parhaiten liittymällä jäseneksi ja olemalla yhteydessä yhdistyksen toimihenkilöihin. Kisun jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa keskustellaan ja tiedotetaan yhdistyksen asioista ja kissoista ylipäätään varsin aktiivisesti. Jäseniä varten on myös oma sähköpostilista.

Koditonta kissaa itsellesi halutessasi voit olla yhteydessä ko. ensikotiin, jonka yhteystiedot löydät Kodittomat kissat -linkistä kissan kuvauksen yhteydestä.

Tarkemmat tiedot yhteyshenkilöistämme ja vastaavistamme löydät Yhteystiedot-sivulta.
Kaikki toimihenkilömme välittävät tietosi tai kysymyksesi eteenpäin oikealle henkilölle, jollet ole varma, että keneen olisit yhteydessä. Huomioithan, että yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisvoimin, joten emme voi olla aina tavoitettavissa. Jos et saa tavoittelemaasi henkilöä kiinni, jätä yhteydenottopyyntö tai yritä myöhemmin uudelleen!

Kisu on myös mukana hyväntekeväisyysmedia Sharewoodissa, jossa voit ohjata mainostavien yritysten rahaa kodittomille kissoille maksamatta itse mitään. Kisun kasvavaan tukijajoukkoon voit liittyä täällä!

Sydämellisesti tervetuloa Kisuun!