🌼 ENSIKOTIREKRY 🌼

Mjau 😺 Meillä on kuulkaas pienoinen ongelma & se on nimittäin sellainen, että meiltä loppuvat ensikodeista tilat kissoille!

Kissoja kyllä olisi, varsinkin tuolla ulkona ja me niin kovin haluttaisiin, että mahdollisimman moni kissukka pääsis lämpöön 💚 Mutta ensikotipaikat alkavat käymään vähiin.

Olisiko sinulla halu auttaa ja mahdollisuus ryhtyä ensikodiksi?
Tällä hetkellä paikkojen tarvitsijat ovat lähinnä populaatiokissoja.

Useimmat kissat ovat ensikotiin tullessaan arkoja ja tarvitsevat ihmisiltä aikaa ja kärsivällisyyttä, vaikka erityisosaamista ei tarvita. Halu oppia ymmärtämään eläimen käyttäytymistä ja tarpeita on välttämätöntä.
Ensikodilla olisi hyvä olla erillinen huone alkueristämistä varten.

Pääpointti on, että huolehdit kissasta kuin se olisi omasi 💚

Erityisesti ensikodeille tarve: Uusimaa, Varsinais-& Keski-Suomi sekä Pirkanmaa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ensisijaisesti:

ensikodiksi [a] kissojensuojelu.fi

Pentujen luovutusikä nousee 14 viikon ikään

KisuRy liittyy monen muun eläinsuojeluyhdistyksen joukkoon ja nostaa virallisesti pentujen luovutusiän 14 viikkoon. Tämä toimii luovutuksen ”alarajana”, eli pentu luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisenä. Tämä on kuitenkin kissakohtaista, jotkut eivät välttämättä ole niinkään aikaisin valmiita luovutukseen vaan pysyvät hoidossa kunnes ovat valmiita.

https://yle.fi/uutiset/3-11139996?utm_campaign=yleuutiset&fbclid=IwAR2WP2OVI080vMeuYbctZfGINtlN0n1Whfmuh_f1qxH7CM_U2b0jAnNOAi0

Aamulehden Joulumyyjäiset

Kisulla on jälleen pöytä Aamulehden Joulumyyjäisissä jotka järjestetään Tampere-talossa lauantaina 14.12. kello 11-15. Tervetuloa jouluostoksille!

Kisu Ry Uudenmaan Musti ja Mirri -liikkeissä

Kisu Ry on tavattavissa Uudenmaan Musti ja Mirri -liikkeissä marras-joulukuussa! Tapahtumaan sisältyy ensikotien tapaamista jotka kertovan yhdistyksen toimista, sirutusta (rekisteröitynä turvasiruun 15€) sekä tavattavissa myös mahdollisuuksien mukaan Kisun kissoja. Joka sijainnilla myös otetaan lahjoituksia avosylin vastaan :)

Tervetuloa tervehtimään niin ensikoteja sekä kissoja ja kuulemaan millaista on yhdistyksen toiminta :)

TAPAHTUMAPAIKAT:

La 23.11 Porttipuisto klo 12-16
Hakaniemi klo 12-16

La 30.11 Mäntsälä klo 10-14

La 7.12 Mankkaa klo 11-15

La 14.12 Järvenpää klo 10-15
Tuusula klo 11-15

Ahlmanin joulutori

Ahlmanin joulutori järjestetään lauantaina 30.11. Klo 10-14 Ahlmanin tilapuodilla Tampereella. Kisu Ry löytyy paikanpäältä monen muun joukosta kisukassien, kissojen lelujen sekä muiden itsetehtyjen pienten myyntituotteiden kanssa. Tervetuloa ostoksille, tervehtimään kisulaisia sekä pääasiassa nauttimaan torimyyjäisistä!