Osta tuotteitamme tai tee lahjoitus

Tue toimintaa:
Rahalahjoitukset:
Nordea FI40 1146 3001 1286 66
Käytä viitettä 10197
(Tiedot keräysluvasta löydät täältä)

Kisupaitakauppa

Kisupaitakauppa on avattu! Jokaisesta myydystä paidasta tulee 5€ Kisulle. Paidan värin ja koon pystyy itse valitsemaan. Ostoskoriin pystyy lisäämään myös mitä tahansa muita Spreadshirt-verkkokaupan tuotteita.

Uutuutena saatavilla paitakaupasta myös olkalaukku.

KISUKASSI

Kauppaan: http://shop.spreadshirt.fi/kisu/

Jumppakassi 12€

Kassin voit tilata laittamalla mailia osoitteeseen marttinenterhi [a] gmail.com. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi sekä tilattavien kassien määrä ja värit.

Värit pinkki tai musta. Kassi on kosteuden ja pesun kestävää kiiltäväpintaista polyesteriä, koko on 33 x 45 cm ja hinta 12 €/kpl. Ei postikululisää. Paluuviestinä saat maksuohjeet.

Jumppakassi

Kangaskassi 8€

Kassin voit tilata laittamalla mailia osoitteeseen
marttinenterhi [a] gmail.com. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi sekä tilattavien kassien määrä ja värit.

Hinta on 8€/kpl + 2€ postikulut/lähetys.
Paluuviestinä saat maksuohjeet.
Kassi on kevyttä puuvillaa, kooltaan 38 x 42 cm.

TÄLLÄ HETKELLÄ TILATTAVISSA:

Kisun viisivuotiskassi kirkkaan keltaisena:

KELT KASSI

Sylikissa mustana, PINKKINÄ ja valkoisena (vihreät loppu).

kassit 6

Perskatti vihreänä tai mustana

kassit 3kassit 2

 

Eettiset lahjakortit

Eettiset lahjakortit

Eettinen lahjakortti on erilainen lahja ja huomionosoitus, jolla lahjan antaja voi tukea yhdistyksen toimintaa. Lahjakortti tuo paljon iloa sekä antajalle että vastaanottajalle ja tietysti myös kodittomille kissoille. Jo pienellä summalla saat paljon hyvää aikaiseksi! Voit valita itse mieleisesi summan eri vaihtoehdoista ja mahdollistaa näin kodittomille kissoille ruokaa, rokotuksia tai vaikkapa steriloinnin.

Jos haluat ostaa lahjakortin, maksa haluamasi summa tilille
FI40 1146 3001 1286 66 ja käytä viitettä 10087. Maksun maksettuasi, tilaa lahjakortti tai tulostettava lahjakortti-pdf lähettämällä osoitetietosi osoitteeseen marttinenterhi [a] gmail.com.

5 € = ruoka-annos tai madotus löytökissalle
Sisäloiset ovat yleinen vaiva löytökissoilla. Kissan säännöllinen madotus pitää kissan terveenä ja leikkisänä. Tällä lahjalla mahdollistat yhden kissan terveen elämän tai maukkaan aterian nälkäiselle hurmurille.

10 € = hiekkasäkki löytökissalle
Kissa on siisti eläin, joka usein ulkoakin talteenotettuna osaa käyttää mallikkaasti hiekkalaatikkoa. Tällä lahjalla täytät pitkäksi aikaa hiekkalaatikon ja täytät kissan tarpeen puhtaalle hiekkalaatikolle.

20 € = rokotus löytökissalle
Rokotus on välttämätön myös sisäkissalle kissan terveyden ylläpitämiseksi. Tällä lahjalla suojelet yhden kissan elämän tartuntataudeilta.

100 € = kissan sterilointi
Leikkaamattomien vapaana kulkevien kissojen hallitsematon lisääntyminen lisää kodittomien kissojen ja epätoivottujen pentujen määrää. Tällä Lahjalla mahdollistat yhden kissan steriloinnin ja parannat myös kissan elämänlaatua.

Zooplus lahjoittaa Kisulle 4% ostostesi loppusummasta, kun tilaat tämän bannerin kautta.

 

Karvapallo

Kisun aktiivit avasivat hiljattain Facebookissa Kisun hyväksi käsitöitä myyvän kaupan, Karvapallon.