Jäseneksi

Kisulla ei ole erillistä jäsenhaku- eikä jäsenhyväksymisprosessia. Jäseneksi pääset hyväksymällä säännöt, täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Jäsenyys uusitaan jokaisen vuoden alussa lähetettävällä jäsenmaksulomakkeella ja jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden. Joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa myös seuraavan vuoden. Hallitus kokouksessaan päättää jäsenyyden hyväksymisestä lain vaatimalla tavalla.

Vanhat jäsenet uudistavat jäsenyytensä maksamalla jäsenmaksun. Muuttuneet jäsentiedot voit korjata sivulla www.kisu.yhdistysavain.fi/jasensivut tai ilmoittamalla muutoksista osoitteeseen rekisteri@kissojensuojelu.fi

Jäsenmaksut:

● vuosijäsen 25 €
● pienituloinen jäsen 15 €
● perhejäsen 10 €
● kannatusjäsen 50 €
● yritysjäsen 100 €

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksulomakkeen täytettyäsi saat jäsenmaksutiedot sähköpostiisi.

Jos maksat jonkun muun jäsenmaksun tai useamman maksun samalta tililtä, ilmoitathan siitä sähköpostitse rahastonhoitajalle osoitteeseen rahastonhoitaja [ät] kissojensuojelu.fi. Viestikentän sisältö ei välity Kisulle.

Maksamalla jäsenmaksun hyväksyy yhdistyksen säännöt ja on tervetullut mukaan vaikuttamaan yhdistyksessä ja eläinsuojelutyössä. Joulukuussa maksettu jäsenmaksu kattaa seuraavan vuoden.

Ensikodit ovat halutessaan vapautettuja jäsenmaksuista. Jos olet aikeissa toimia ensikotina, niin muista mainita siitä muiden tietojesi mukana, niin voimme suunnitella sopimuksen tekoa kanssasi.

Tietojasi käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi.

Jäsenlomakkeen pääset täyttämään tästä.