Jäseneksi

Kisulla ei ole erillistä jäsenhaku- eikä jäsenhyväksymisprosessia. Jäseneksi pääset hyväksymällä säännöt, täyttämällä alla olevan jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa vuoden 2017 loppuun. Hallitus kokouksessaan päättää jäsenyyden hyväksymisestä lain vaatimalla tavalla.

Vanhat jäsenet uudistavat jäsenyytensä maksamalla jäsenmaksun. Muista samalla ilmoittaa mahdollisesti muuttuneista tiedoistasi yhdistyksen sähköpostiin posti@kissojensuojelu.fi!

Jäsenmaksut vuodelle 2017:

● vuosijäsen 25 €
● pienituloinen jäsen 15 €
● perhejäsen 10 €
● kannatusjäsen 50 €
● yritysjäsen 100 €

Jäsenmaksutili:

Nordea 114630-1128674 / IBAN: FI18 1146 3001 1286 74
Saaja: Jäsenmaksut
Viite: 10016

Jos maksat jonkun muun jäsenmaksun tai useamman maksun samalta tililtä, ilmoitathan siitä sähköpostitse rahastonhoitajalle osoitteeseen rahastonhoitaja [ät] kissojensuojelu.fi. Viestikentän sisältö ei välity Kisulle.

Maksamalla jäsenmaksun hyväksyy yhdistyksen säännöt ja on tervetullut mukaan vaikuttamaan yhdistyksessä ja eläinsuojelutyössä. Joulukuussa maksettu jäsenmaksu kattaa seuraavan vuoden.

Ensikodit ovat halutessaan vapautettuja jäsenmaksuista. Jos olet aikeissa toimia ensikotina, niin muista mainita siitä muiden tietojesi mukana, niin voimme suunnitella sopimuksen tekoa kanssasi.

Tietojasi käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi.

 

JäsenlomakeVuosijäsen on perustaso. Olet silloin Kisun täysvaltainen jäsen kaikkine mahdollisuuksineen.

Pientuloinen jäsen on esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen, yksinhuoltaja tai muu joka kokee, että perustason maksu on omaan elämäntilanteeseen nähden mahdollisesti liian suuri. Yhdistyksen käyttövarat kuitenkin tulevat pääasiassa jäsenmaksuista, joten pyydämme, että tätä jäsenmaksuluokkaa ei käytetä väärin. Olemme luoneet tämän maksuluokan, koska meidän toimintaan ovat KAIKKI tervetulleita.

Perhejäsen on sellainen henkilö, jonka perheessä jo yksi on varsinaisena jäsenenä. Perhekuntaan, jossa on perhejäsen ja vuosijäsen lähetetään kaikki jäsenmateriaali vain kertaalleen.

Kannatusjäsenet ovat henkilöitä tai yhteisöjä, jotka haluavat tukea toimintaamme, mutta eivät koe tarvetta vaikuttaa siihen erityisesti. Kannatusjäsenillä ei ole äänestysoikeutta vuosikokouksessa, mutta puhe- ja läsnäolo-oikeus on tottakai.

Yritysjäseneksi on tervetulleita kaikki toiminastamme kiinnostuneet yritykset. Maksamalla jäsenmaksun yritys saa yhdistyksen sivuille näkyviin nimensä tukijana. Ota yhteyttä hallitukseen, niin sovimme tarvittaessa lisänäkyvyydestä.