Yngve, Tampere


08.12.2017

Päivää, olen Yngve. Olen arviolta muutaman vuoden ikäinen kissaherra, joka pelastettiin syyskuun lopulla kissapopulaatiosta Sastamalasta. Olen joskus aikaisemmassa elämässäni saanut olla ihmisten kanssa, mutta sitten on tapahtunut jotain, mikä on vienyt luottamukseni ihmiskuntaan. Olin ensikotiin tullessa apaattinen, äkäinen ja pelokas. Ensikodin emäntä on hoitanut minua kuntoon ja muistuttanut vähitellen mieleeni, että silitykset ja rapsutukset voivat olla ihan mukaviakin eikä sylissä istuminenkaan niin kamalaa ole.

Tie sydämeeni on käynyt vatsan kautta. Ruokahaluni on pohjaton ja olen ruokakupilla aggressiivinen, koska olen joutunut aiemmin tappelemaan ruoastani. Tulen kyllä toimeen ensikodin toisen kissa-asukin kanssa, kunhan tämä ei tule minun ja ruokakupin väliiin, mutta voisin mielelläni lähteä kodin ainoaksikin kissavaltiaaksi. Pelkään vielä äkkinäisiä liikkeitä, enkä ole järin innostunut leikkimisestä. Siksi en sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Etsin rakastavaa, rauhallista ja kärsivällistä loppuelämän kotia, jossa saisin unohtaa lopullisesti kovat koettelemukseni.

Yngve luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja loishäädöt tehtynä. Yngve myöntää audiensseja Tampereen Pyynikille, tiedustelut sähköpostitse: liina.harkonen [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle