Ville, Helsinki


26.07.2017

Ville on 14-vuotias iso poikakissa, joka tuli Kisu ry:lle toukokuun lopussa. Ennen yhdistykselle tuloaan Ville asui koko elämänsä omistajansa luona, kunnes alkoi stressata perheen uutta nuorempaa kissaa ja hyökkäillä sen kimppuun. Poika etsiikin siis kotia, jossa se saisi olla perheen ainoa kissa.

Ville on ystävällinen, rauhallinen ja silityksiä kaipaava ihmisrakas kissa. Se kehrää ja juttelee maukumalla hoitajalleen ja tulee esimerkiksi ovelle tervehtimään. Syliin nostamisesta kissa ei pidä, mutta antaa tarvittaessa tehdä niin. Kantokoppaan pojan saa laitettua helposti. Ville on utelias seuraamaan kodin askareita, mutta pelkää imuria ja piiloutuu imuroinnin ajaksi sängyn alle. Toistaiseksi Ville ei ole innostunut leikkimään ensikodissa. Pojan lempipaikoiksi ovat muodostuneet nojatuoli sekä eteisen ovimatto. Niiden päällä se tykkää lepäillä.

Ville on tottunut syömään kaupan märkäruokia, kuivanappulat eivät ole sille kelvanneet. Herkkupaloina poika on saanut kalkkunaleikkelettä.

Ikäisekseen Ville on hyväkuntoinen ja ihannepainoinen, joskin siltä puuttuu hampaita ja yhdistykselle tullessa siltä poistettiin paljon hammaskiveä. Hampaiden puuttuminen ei haittaa Villeä, koska sillä on kuitenkin terveet poskihampaat jäljellä.


Ville luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna. Paras koti Villelle olisi sellainen, jossa se saa olla omistajansa silmäterä ja huomion kohde. Kodin olisi hyvä olla rauhallinen ja elämän tasaista, koska vanha kissa on osoittanut stressaavansa muutoksia.

Jos sinulla olisi tarjota Villelle hyvä loppuelämän koti, ota yhteyttä Suviin / suvi.kaski [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle