Ville, Helsinki


11.12.2017

Ville on 14-vuotias iso poikakissa, joka tuli Kisu ry:lle toukokuun lopussa. Ennen yhdistykselle tuloaan Ville asui koko elämänsä omistajansa luona, kunnes alkoi stressata perheen toista kissaa ja hyökkäillä sen kimppuun. Poika etsiikin siis kotia, jossa se saisi olla perheen ainoa kissa.

Ville on ystävällinen, rauhallinen ja silityksiä kaipaava ihmisrakas kissa. Se kehrää ja juttelee maukumalla hoitajalleen ja tulee esimerkiksi ovelle tervehtimään. Syliin nostamisesta kissa ei pidä, mutta antaa tarvittaessa tehdä niin. Harjaamisesta Ville pitää paljon. Se tietää, että turkinhoitovälinettä (pieni karsta) säilytetään komerossa, ja sillä on tapana tulla kiehnäämään ja puskemaan hoitajansa jalkoja kerjäten harjaamista kun komeron ovi avataan. Ville on utelias seuraamaan kodin askareita, mutta pelkää imuria ja piiloutuu imuroinnin ajaksi sängyn alle. Pojan lempipaikoiksi ovat muodostuneet kantokoppa, nojatuoli sekä sohvan selkänoja, josta käsin Ville seuraa televisiota. Joskus poika innostuu leikkimään höyhenkepillä tai -narulla.

Villellä on todettu eläinlääkärissä alkava/lievä munuaisten vajaatoiminta, jonka takia kissaa ollaan totuttamassa munuaisten toimintaa tukevaan ruokavalioon. Muuten Ville on ikäisekseen hyväkuntoinen ja ihannepainoinen, joskin siltä puuttuu hampaita ja yhdistykselle tullessa siltä poistettiin paljon hammaskiveä. Hampaiden puuttuminen ei haittaa Villeä, koska sillä on kuitenkin terveet poskihampaat jäljellä.


Ville luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna. Paras koti Villelle olisi sellainen, jossa se saa olla omistajansa silmäterä ja huomion kohde. Kodin olisi hyvä olla rauhallinen ja elämän tasaista, koska vanha kissa on osoittanut stressaavansa muutoksia.

Jos sinulla olisi tarjota Villelle hyvä loppuelämän koti, ota yhteyttä Suviin / suvi.kaski [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle