Urho ja Tarmo, Espoo


16.07.2017

Kissakaverit Urho ja Tarmo on otettu maaseudulta kiinni ennen joulua, ja tulleet Espoon ensikotiin eri tahoilta maaliskuussa.  Mustavalkoiset Urho (lyhytkarvainen) ja Tarmo (pitkäkarvainen) ovat parhaat kaverit ensi tapaamisesta alkaen,  ja etsivät mieluusti yhteistä loppuelämän kotia. Välillä pojat nujakoivat keskenään mutta yleensä tullaan hyvin toimeen. Urho nauttii välillä spa-hoidosta kun kellahtaa Tarmon viereen makuulle ja Tarmo nuolee huolellisesti hänen päätään ja kaulaansa. Öisin vähän laukataan ja riehutaan yhdessä kun ihmiset nukkuvat. Molemmat osaavat hienosti käydä yhteisellä hiekkalaatikolla.

Urho (1,5 vuotias) on vielä vähän arka,  koko ajan valppaana mutta uteliaasti seuraa mitä ihmiset tekevät ja uskaltaa olla ihmisiä lähellä.  Hän tulee haistamaan kättä ja varpaita mutta ei anna vielä silittää paitsi vähän hännänpäätä. Urho tykkää kovasti leikkiä palloilla ja huiska-leluilla. Hän yrittää rohkaista kaveriaankin mukaan touhuamaan puskemalla välillä Tarmoa päällään.

Tarmo (noin 4-6 vuotias) on kaveriaan arempi, hän on viettänyt päivät yleensä sohvan alla ja tullut esiin vasta illalla, mutta viime päivinä hän on ruvennut myös päivisin olemaan esillä. Tarmo on vasta äskettäin ruvennut vähän leluilla leikkimistä harjoittelemaan. Hän myös uskaltaa varovasti haistella ihmisen kättä mutta metriä lähemmäs ei saa tulla, tai hän katoaa sohvan alle takaisin.

Kaveruksille sopisi parhaiten rakastava koti jossa on kärsivällisiä ihmisiä heitä kesyttämään,  ei mielellään ihan pieniä lapsia koska nämä pojat pelkäävät kovia ääniä ja nopeita liikkeitä. Eivät sovellu perheeseen jossa on koiria, mutta mahdollisesti toisen kissan kanssa voisivat tulla toimeen.

Urho ja Tarmo luovutetaan kastroituna, sirutettuina, rokotettuina ja madotettuina. Lisää kuvia voidaan lähettää sähköpostilla. Heitä voi tulla katsomaan ensikotiin Espoon Lippajärvelle, myös päiväsaikaan sopii hyvin.

Yhteydenotot: Riikka / riikka.maaria.lehtinen [a] gmail.com tai 0505500887.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle