Tom-Tom, Jyväskylä


24.09.2017

Tom-Tom, tuttavallisemmin Tomppa, on arviolta 4-vuotias harmaakirjava poika. Taustaltaan Tomppa on maaseudun populaatiokissa.

Tomppa tuli ensikotiini muutama viikko sitten. Poika oli tullessaan melko arka, mutta otti jo silloin katsekontaktia, ja vaikutti olemukseltaan ystävälliseltä. Sohvan alusta oli paras turvapaikka, josta poistui alussa vain yön pimeyden turvin. Hiljakseen Tomppa on alkanut liikkua myös päiväsaikaan.

Viimeisin uusi kehitysaskel pojun kanssa on öiset leikit. Rapiseva putkilelu saa kyytiä, kun Tomppa on viimein rentoutunut tarpeeksi purkaakseen energiaa turvalliseksi kokemassaan ympäristössä. Ensikodissani on myös toinen aikuinen kissa sekä pentuja, joiden kanssa mennään välillä pientä takaa-ajoa.

Tomppa ei anna vielä silittää, mutta tulee jo nuuskimaan ojennettua kättä. Herkkupalat ovat myös pop. Tomppa on ollut alusta alkaen sisäsiisti, ja pojalla on myös hyvä ruokahalu.

PÄIVITYSTÄ: Tomsku antaa nykyisin silittää, ja tykkää jopa maharapsutuksista. Tällä hetkellä tosin vain turvallisiksi todetuissa paikoissa, kuten sängyn alus ja parveke. Arkuutta lukuunottamatta Tom-Tom alkaa olla jo kuin tavallinen kotikissa. :-)

Tomppa etsii rauhallista kotia, jossa ymmärretään arkaa kissaa. Poikaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi.

Tomppa on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Ensikoti sijaitsee Jyväskylän keskustassa.

Jos sinulla olisi tarjota sopiva koti Tompalle, kerro itsestäsi ja kodistasi sähköpostilla osoitteeseen: laura.valitalo [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle