Takku, Tampere (varattu)


08.08.2017

Nyt on tarjolla moottorin lailla kehräävä hurmuri! Ihmisrakas 5-vuotias kollikissa Takku etsii ikiomaa kotia perheen ainoana kissana.

Takku on loukutettu ulkoa toukokuussa ja saanut silloin nimensä turkin  melko hurjasta ulkonäöstä. Nykyään turkki on hyvässä kunnossa, vaikkakin herra tykkää selällään kieriskelemällä kerätä lattialta kaikki pölyt. Takku ei viihdy sylissä, mutta rakastaa pään rapsutuksia jopa uusilta ihmisiltä ja puskee kujertaen hyviä tuttuja.

Nykyisessä ensikodissaan hän on ollut vasta yli viikon, mutta tehnyt nopeasti itsensä kotoisaksi. Alussa uusi paikka pelotti arkaa Takkua, mutta rauhallisten otteiden ja hyvän ruuan kanssa hänestä on kuoriutunut mallikas sisäkissa. Takku tykkääkin viettää aikaa sohvalla torkkuen ja loikoillen ikkunan vieressä, josta on hyvä seurata ulkomaailman meininkiä.

Takku hoitaa tarpeensa moitteettomasti laatikolla, syö tyytyväisenä useimpia ruokia ja leikkisällä tuulella tykkää jahdata rytistettyjä paperipalloja. Suhtautumisesta koiriin tai lapsiin ei ole varmaa tietoa, mutta perheen lapsilta toivottaisiin vähintään kouluikää ja tietoa eläinten käsittelystä. Kärsivällisyys on tärkeää, sillä uudet asiat ovat jännittäviä ja varsinkin totutteluvaiheessa Takku haluaa usein piilopaikkaansa rauhoittumaan.

Takku on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Takkua voi tulla tervehtimään sovitusti ensikotiini Tampereen Tampellaan.

Jos Takun myyntipuhe vakuutti, ota yhteyttä ja kerro minkälaisen kodin voisit tarjota.: Satu / satumari.saari [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle