Sheba, Tampere


16.05.2018

Sheba on ihana sinisen harmaa kollikissa. Kissa pelastettiin kisu ry:lle vapun tienoilla, ja on sopeutunut ensikodin elämään jo näin äkkiä todella hyvin. Sheba on kastroitu, sekä loishäädetty ja tullaan käyttämään lääkärissä tarkastuksessa, rokottamaan ja siruttamaan ennen luovutusta.

Sheba arkailee vielä äkkinäisiä liikkeitä, mutta sillä on utelias luonne. Sheba on myös ulkokissaksi erittäin kiltti ja ihmisläheinen. Tykkää raaputuksista ja heittäytyy välillä selälleen kehräten raaputuksien toivossa. Kissa on käsiteltävissä, antaa ottaa mm. syliin ja laittaa koppaan, vaikkakaan ei tästä välttämättä pidä.

Sheban ruokahalu on hyvä ja heti ensikotiin päästyään osasi käydä hiekkalaatikolla.

Sheba näyttää suurta kiinnostusta ensikodin omiin kissoihin, ja on tehnyt ystävällistä tutustumista haistelemalla, mutta vielä toistaiseksi on pidetty erillään muista kissoista. Sheba luovutettaisiinkin toisen rauhallisen kissan kaveriksi.

Ikäarvio on 5-10 vuotta, tämä tarkentuu vielä lääkärikäynnillä. Jos sinä kiinnostuit antamaan Sheballe hyvän ja rakastavan kodin, kerro itsestäsi, kodistasi ja siitä miksi Sheban haluaisit lisää.

Yhteydenotot: Wilma / wilmatuominen94 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle