Savu, Kouvola (KSEY) (varattu)


08.01.2018

Heiiiii sinä siellä!!!! Kiitos, kun pysähdyit lukemaan esittelyäni! Minä olen Savu, n 7 kuukautta nuori kissaneiti. Minulla on upea, kiiltävä, täysin musta turkki. Minut löydettiin Kouvolasta kolmen sisarukseni kanssa aivan pikkuisina halkopinosta, olimme silloin vain n reilu 3 viikkoa iältämme. Rakas emommekin löytyi, mutta hän oli valitettavasti niin huonossa kunnossa, että hänet jouduttiin päästämään pois tästä maailmasta. Onneksi ihanat ihmiset auttoivat meitä pieniä uuden elämän alkuun. Sisarukseni ovat kaikki jo kodin löytäneet, ja toivon niin hartaasti, että minäkin pääsisin ikiomaan kotiini. Olen erityinen, ja minulla on muutamia erityistarpeita, joista kerron kohta lisää. Luonteeltani olen utelias, reipas, leikkisä ja seurallinen. Täällä sijaiskodissa on seuranani 6 kissaa ja koira, tulen kaikkien kanssa toimeen erinomaisesti, mutta varmasti pärjäisin myös ainoana kullanmurunakin. Vieraita en ujostele, vaan haluan olla tutustumassa heihin. Olen kova kehräämään ja puskemaan sekä viihdyn sylissäkin, mutta kun minulla on niitä kissanpentujen hommia, niin eihän sitä kovin kauan kerrallaan jouda sylissä makoilemaan…

Tykkään kun minua huomioidaan ja rapsutellaan. Kaikki lelut ovat mielestäni kivoja, erityisesti pidän niistä narun päässä olevista leluista. Kissa- ja koirakavereiden kanssa on hauskaa leikkiä, mutta leikin sitten vaikka yksin, jos ei muita satu sillä hetkellä huvittamaan. Lempipaikkojani ovat sohva ja rahi, sieltä minut löytää päivänokosilta. Tai sitten koirakaverini kainalosta. Ulkoilumahdollisuutta uudessa kodissani ei tarvitse olla, mutta voisihan se olla mukavaa, jos saisin ihmetellä maailman menoa esim lasitetulta parvekkeelta.

Uudessa kodissani pitäisi ottaa huomioon erityistarpeeni… Olen nimittäin kuuro ja minulla on ataksia ja epilepsia. Ataksian kanssa pärjään hienosti, se ilmenee hieman haparoivana liikkumisena ja pään heilumisena. Toisaalta sen sanotaan olevan juuri yksi hurmaavimmista ominaisuuksistani. Hyppyihin joudun keskittymään enemmän kuin muut kissat täällä, mutta ne onnistuvat kunhan saan itse rauhassa miettiä mihin olen hyppäämässä. Epilepsiaan tarvitsen lääkitystä kerran päivässä. Kohtauksia on nyt ollut yhteensä 3 kertaa, mutta sopivan lääkeannostuksen löydyttyä ne uskoakseni pysyisivät kurissa. Uudet tilanteet saattavat laukaista kohtauksen, jonka kesto on yleensä n pari minuuttia, ja noin puolen tunnin toipumisen jälkeen olen taas ennallani. Yksi kohtauksista on ollut pidempi ja rajumpi, mutta sitä edelsi erittäin jännittävä seikkailu ulkona aidatulla pihamaalla, jonne pääsin ihan omatoimisesti karkaamaan, kun kukaan ei huomannut… Olen varma, että oma ihmiseni/perheeni odottaa minua jossakin. Toivottavasti tämä viestini tavoittaisi Sinut!

Katso video tästä video Savusta!

Asustelen tällä hetkellä sijaiskodissa Kouvolassa, jonne minua saa mielellään tulla tapaamaan ja tutustumaan lähemmin. Odotan Sinua! _ _ _ Savu on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Luovutetaan vain sisäkissaksi. Ota yhteyttä sähköpostitse Kouvolan Seudun esy/ minttu.manttari [a] gmail.com ja kerro millaisen kodin voisit Savulle tarjota.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle