Sauron, Vantaa


17.01.2020

Sauron, Saukki, Söörenssön. Rakkaalla kollipojalla on monta nimeä.
Nyt on upea, upea kolli tarjolla!!!

Sauron on 3-vuotias kollipoika, joka tuli ensikotiin tammikuun 2020 alussa ja on osoittautunut ensinnäkin mestaripiiloutujaksi kylpyhuone/saunaosastolla ja toiseksi erittäin ilmeikkääksi Surullisen Hahmon Kokovartaloressukaksi.

Hän on vielä kovin arka poika, mutta nuori ikä huomioon ottaen hyvinkin kehityskelpoinen. Silitykset ei varmasti kuulu Sauronin lempiasioihin, mutta silittää voi. Silloin poika ynisee pienellä äänellä, hiukan ehkä suhahtaa ja vetäytyy, mutta ei käy millään  tavoin käsiksi. Ei kynsin eikä hampain. Sauronin kanssa voi jutella kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Se kuuntelee, pitää salaisuudet ja vastailee naukumalla…

Ruoka on kelvannut. Vessaa osaa myös käyttää. Eli perusasiat tuntuu toimivan. Sauronin silmässä on vanha vamma, joka ei aiheuttane jatkossa ongelmia / toimenpiteitä!

Päivitys 17.1.2020

Sauron on nyt harpannut hurjasti eteenpäin. Ottaa mm. jauhelihaa suoraan kädestä ja syö ihmisen läsnäollessa, antaa silittää eikä vetäydy käden alta pois, on liikuskellut öisin (ja juttelee sitten kulkiessaan itsekseen). Oli myös tulossa saunalta pois, kun ihminen istuskeli vessassa. Käveli aivan tyynesti suoraan kohti, mutta tällä kertaa rottweiler oli liian suuri haaste ohitettavaksi. Sauron on siis ollut nyt kaksi viikkoa ensikodissa.

Sauron luovutetaan kotiin, jossa on vähintään yksi reipas kissa, jolta voi saada mallia, ettei ihminen ole paha asia.
Rauhallisesti pojan tarpeet huomioiden siitä varmasti vielä kuoriutuu varsin mukava kotitiikeri.

Poika luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja madotettuna. Jos kiinnostuit kuulemaan Sauronista lisää niin laita viestiä satu.suomi [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle