Sanneli, Akaa


05.04.2018

Tyttökissa Sanneli saapui ensikotiin heinäkuussa 2016 viiden pentunsa kanssa. Alkuun Sanneli oli hyvin varautunut ja tervehti aina ensikodin emäntää sähinällä.

Pennut lähtivät uusiin koteihin elokuun tienoilla ja Sanneli pääsi ensikodin muiden aikuisten kissojen kanssa yhteyteen. Siitä alkoi pikku hiljaa etenevä kesyyntyminen. Sähinät jatkuivat pitkään, mutta silityksiä alettiin ottamaan vastaan jo noin kolme kuukautta sitten.

Nyt ei enää sähistä kuin harvoin ja leikkiminen ihmiskaverin kanssakin on alkanut onnistumaan. Silitys laukaisee välittömästi puskemisen ja tassuilla leipomisen. Sannelilla onkin hauska tapa leipoa: tassut nousevat korkealle ja leipomisliike on kuin hidastetusta filmistä. Sannelilla on myös toinenkin hauska tapa: istuminen kahdella jalalla päätä silitettäessä! Katso video!

Varauksellinen Sanneli vieläkin on ja ei tule itse ihmisen läheisyyteen. Kissa- ja koirakaverit ovat ok.

Video Sannelista ja Kanervasta: Sanneli ja Kanerva

Sanneli on syntynyt arviolta 2011, mutta todellinen ikä saattaa olla vasta pari vuotta. Hänet on madotettu, leikattu, sirutettu ja rokotettu. Sannelin silmässä on särö (iiriksessä), jota eläinlääkäri on vilkaissut. Särö ei ole haitannut menoa millään tavalla.

Sanneli asustaa tällä hetkellä ensikodissa Toijalassa.
Lisätietoja voit kysyä: Sanna 050 573 4028
tai mapittaako [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle