Riku ja Musti, Taalintehdas


07.09.2017

Riku 11v (valkoinen) ja Musti 10v (musta) tulivat Kisulle etsimään uutta kotia, koska entisessä kodissaan he eivät koskaan sopeutuneet lapsiperheen arkeen. Ensikotiin tullessaan pojat olivat hämillään ja peloissaan, mutta vain muutaman päivän sisällä heistä kuoriutui mitä rakastavaisimmat ja ihanimmat sylikisut. Pojat nautiskelevat selvästi uudesta paikasta, jossa on hiljaista ja rauhallista, ja kaikki entisajan arkuus on poissa.

Riku tutustuu nopeasti ihmiseen ja sen jälkeen rakastaa ihan täysillä. Hän viihtyy sylissä (tosin vain jos hän saa sinne kiivetä ihan itse) ja nautiskelee rapsutuksista ja silityksistä. Jos yrität tehdä jotakin tärkeää, todennäköisesti Riku ajattelee olevansa hieman tärkeämpi ja tulee pyörimään ja puskemaan ja makoilemaan eteen. Riku ei vaikuta kovinkaan leikkisältä aluksi, mutta välillä hulluttelee menemään täysin sydämin eivätkä matot tahdo pysyä suorassa.

Riku tykkää leikkiä veden kanssa ja tuleekin välillä kaveriksi tiskailemaan ja läiskyttelemään vettä. Uuteen ihmiseen Riku tutustuu
suhteellisen nopeasti ja uskaltaa pian hypätä uuden tuttavuuden syliinkin.

Musti on Rikua hieman säikympi, mutta araksi ei voi häntäkään enää kuvailla. Mustilla täytyy olla joku mukava kolo johon vetäytyä päiväksi, ja silloin kun hänelle sopii, hän tulee ulos leikkimään ja kerjäämään huomiota. Musti on ehkä maailman rakastavaisin kisu, aivan täynnä hellyyttä. Öisin Musti nukkuu mielellään kainalossa ja vieressä. Hän puskee paljon, kehräilee ja osoittaa rakkautta aina kun tilaisuus sallii. Mustin saa myös nostaa syliin.

Uudet ihmiset jännittävät vähän aikaa, mutta jos ihminen käyttäytyy rauhallisesti ja juttelee Mustille hiljaa, Musti uskaltaa tulla tervehtimään. Kovat ja yllättävät äänet ovat Mustille jännittäviä, mutta säikähtäessään jos paikan päällä on ihminen joka juttelee, ei välttämättä tarvitse mennä piiloon. Musti siis hakee ihmisestä turvaa. Musti leikkii mielellään, mutta ehdoton lemppari on oma pallo, jonka kanssa leikitään noutoleikkejä.

Riku ja Musti etsivät rauhallista kotia jossa viettää loppuelämä. Pojat ovat energisiä mutta kaipaavat rauhallista elinympäristöä, jossa ei ole eikä tule lapsia, koiria tai suuria muutoksia (muuttoja, remontteja jne). Pojat olisivat täydellinen kaksikko esimerkiksi perheeseen josta lapset ovat jo lähteneet tai eläkeläisen kaveriksi. Ainoastaan sisäkissoiksi.

Tällä hetkellä pojat majailevat Kemiönsaaren Taalintehtaalla ensikodissa. Ota yhteyttä ja kerro minkälaisen kodin voisit tarjota näille jo hyvään ikään ehtineille hurmureille.

Essi Kujala
essikujala [a] gmail.com
040 505 9266 (vain tekstiviesti)


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle