Pörri, Tampere(varattu)


10.01.2018

Pörri otettiin talteen ulkoa Lempäälästä marraskuussa ja hän olikin viimeisillään tiineenä. Noin viikon päästä Pörri synnyttikin kolme aivan valloittavaa pikkuista. Pörri oli aluksi hieman ujo, mutta nykyään tulee jo hakemaan itse rapsutuksia ja kehrää niin, että koko talo raikaa!


Pörri on puolipitkäkarvainen suloisuus ja kiltti sekä aivan mahtava emokissa. Pörri haluaisi ihan ikioman kodin, jossa hänelle annettaisiin paljon rakkautta ja lämpöä. Pörri saattaa alussa vähän vierastella outoja ihmisiä, mutta jo muutaman kerran jälkeen hän käyttäytyy jo ihan omana valloittavana itsenään.

Pörri on ollut alusta asti sisäsiisti sekä pienen alku-ujostelun jälkeen hänelle on maistunut ruoka ja vesikin erittäin hyvin! Hän on myös leikkisä ja kaipaa seuraa ja huuteleekin perään silloin tällöin kun on tylsistynyt.

Pörri haluaisi muuttaa omaan kotiin vasta kun pennutkin ovat luovutusiässä eli maaliskuun alussa. Omassa kodissa olisi myös kiva olla kissakaveri jonka kanssa temmeltää. Lapsista tai koirista Pörrillä ei vielä toistaiseksi ole kokemusta. Pörri luovutetaan useasti madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Mikäli kiinnostuit tästä kaunottaresta ja olisit valmis tarjoamaan hänelle loppuelämän kodin niin ota yhteyttä ja kerro millaisen kodin hänelle voisit tarjota!

venla.alikovero [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle