Pirkko ja Keijo, Tampere


06.04.2018

Pirkko ja Keijo

Sisarukset Pirkko ja Keijo ovat 11 -vuotiaita kodinvaihtajia elämäntilanteen muutoksen takia. Kissat ovat kesyjä kotikissoja ja ihmisläheisiä. Pirkko ja Keijo hakevat yhteistä kotia koska ovat olleet koko elämänsä yhdessä.
Kissat nuolevat toisiaan välillä naamasta ja nukkuvat vierekkäin. Toisinaan Keijo ajaa siskonsa juoksuun.

Pirkko

Ihmisläheinen, ystävällinen ja vilkasliikkeinen kissa. Viihtyy ihmisen lähellä, muttei ole sylikissa. Ensikodissa nukkumaan mennessä tulee usein vatsan päälle ja viereen kehräämään pörisevällä äänellään paijauksista ja rapsutuksista nauttien.
Pirkko tykkää leikityksestä. Ketterä Pirkko liikkuu narussa olevan lelun perässä innokkaasti ja vauhdikkaasti sekä tekee huimia hyppyjä. Myös lelukepin liikuttaminen maton alla on kiinnostavaa jahdattavaa.

Keijo

Ihmisläheinen, rauhallinen ja ystävällinen kissa. Viihtyy ihmisen lähellä muttei ole sylikissa. Tulee toisinaan viereen nukkumaan ja kehrää tyytyväisellä äänellä.
Keijo tykkää myös leikityksestä, jossa lelu on narun päässä. On taitava nappaamaan liikkuvan lelun kiinni. Keijo tykkää erityisesti vaanimisleikistä, jossa nappaa lelun saaliiksi. Leikityskepin salaperäinen liikuttelu maton alla saa aina innon aikaan.
Keijo pistää pötkölleen lattialle ja kehrää nauttiessaan paijauksista ja rapsutuksista  (keittiössä makupalan saanti taka-ajatuksena).
Keijo osaa nousta takatassuilleen ja viittoa etutassuilla odottaessaan märkäruokaa.

Kissat ovat olleet samalla omistajalla pennusta lähtien ja tottuneet lapsiin, toisiin kissoihin ja koiriin. Uusimmat koirat kuitenkin kiusasivat niitä estäen liikkumista asunnossa joten suhtautumista koiriin on entisen omistajan mukaan vaikea arvioida.
Kissat ovat asuneet 6 vuotta maatilalla, jossa ulkoilivat vapaasti sekä kerrostalossa jossa viihtyivät mielellään parvekkeella.
Uuteen kotiin Keijo ja Pirkko toivoisivatkin ulkotarhan tai suojatun parvekkeen.

Kissojen eläinlääkäritarkastus on 9.4. Kissat luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Kissat ovat ensikodissa Härmälässä

yht. marjatta.suominen15 [a] elisanet.fi


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle