Pilvi, Kotka


20.03.2018

Pimpelipom!
Täällä Pilvi-neiti sinulle kirjoittelee! Olen kotoisin Kouvolasta Elimäeltä, ikää minulla on n. 1 vuosi.
Melkein jo jouduin pilven reunalle, koska KSEY:n eläintalolla olivat vähän sitä mieltä etten osannut yhtään käyttäytyä, kuten ihmiset toivoisivat minun käyttäytyvän, olin jopa hieman aggressiivisen oloinen. Mutta sitten kuin ihmeen kaupalla sain uuden mahdollisuuden päästessäni tänne Kotkan ensikotiin. Täällä minua kutsuttiin alussa Ukkospilveksi, koska pidin tasaista murinaa saapuessani. Asetuin huoneessani ylimmälle hyllylle tarkkailemaan tilannetta, ja pian huomasin ettei minulla enää olekaan mitään pelättävää. Niinpä rauhoituin ja rentouduin, ja aloinkin ihan nauttimaan uudesta elämästäni. Aikaa siihen kului kolmisen viikkoa. Nykyisin lempinimeni onkin Poutapilvi, koska olen niin leikkisä ja herttainen tytöntyllerö!


Ulkomuodoltani olen siro ja hentoinen, kuin ballerina. Minulla on pitkät raajat, joiden ansiosta sujuu piruettien lisäksi myös voltit, olen kuulemma liikunnallisesti erittäin lahjakas. Leikkiminen onkin mielipuuhaani, toivoisin sinulla olevan päivittäin aikaa yhteiseen leikkihetkeen tai mielellään vaikka useampaankin. Osaan leikkiä kyllä ihan yksinkin. Onkilelut ovat suosikkejani. Täällä on kummallisia ”hiiriä”, jotka jatkuvasti piiloutuvat matonkulmien alle. Minulla on ikioma erityistehtävä saalistaa ne pois sieltä. Tässä tehtävässäni olenkin tosi taitava ja väsymätön. Toisten kissojen kanssa tulen hyvin toimeen, ja harrastan mielelläni jahtausleikkejä, ja välillä me vähän painitaankin!

Ulkoilusta pidän kovasti, ensikodissa on ulkotarha, jossa piipahdan monta kertaa päivässä, vaikka olisi pakkastakin. Mutta olen hyvin sopeutuvainen, joten ulkoileminen ei ole ihan välttämätöntä. Ruoka, lämpö ja rakkaus ovat tärkeämpiä! Ruoka onkin minulle maistunut hyvin, syön joka kerta kuppini tyhjäksi.

Olen rohkaistunut päivä päivältä, ja annan jo silittää itseäni. En enää pakene vaikka minua kohti kävellään ja toisinaan ihminen joutuu jopa harppomaan ylitseni, kun jatkan vaan uniani hänen kulkureitillään. Päiväuneni tykkään nukkua ensikodin emännän massun tai jalkojen päällä, ja öisin nukun sängyssä illasta aamuun saakka. Ja muulloinkin hakeudun usein hänen seuraansa tarkkailemaan hänen puuhiaan. Parhaimman kontaktin minuun saa leikkihetkien yhteydessä, olen uskaltanut leikkiä myös täällä vierailleiden ihmisten kanssa.
Videolla näkyy pari leikkihetkeäni https://youtu.be/0YJpmKh9SNM


Olisi ihanaa, jos löytäisin oman loppuelämän kotini luotasi! Mikäli sinusta tuntuu, että haluaisit jakaa kotisi kanssani, niin tulethan tutustumaan minuun tänne Kotkaan. Toivoisin, että sinulla (ja perheelläsi) olisi kärsivällisyyttä, koska saattaa kestää jonkun aikaa ennen kuin pystyn näyttämään parhaat puoleni. Kissakaverista sellainen toive, että hän ei olisi liian dominoiva. Ihanteellisinta olisi ehkä, että kaverini olisi minua nuorempi, koska olen luonteeltani helposti muita kissoja väistävä. Koirista minulle ei vielä ole kokemusta kertynyt.
_ _ _
Pilvi on rokotettu, madotettu, sirutettu ja leikattu. Luovutetaan vain sisäkissaksi.
Pilviä voi tulla tapaamaan Kotkaan. Ota yhteyttä sähköpostitse Karoliinaan: kurjenkello1 [a] kymp.net , ja kerro millaisen kodin voisit Pilville tarjota.

 


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle