Pilvi, Jyväskylä


06.04.2018

Pilvi on arviolta 2-5 vuotias harmaavalkoinen tyttökissa. Taustaltaan Pilvi on maaseudun hiirikissa, eikä ole ollut tuona aikana ihmisten kanssa juuri tekemisissä. Kesyyntymisprosessi on edennyt rauhallisesti ja Pilvi on alkanut tottua sisäkissan elämän mukavuuksiin; onhan se mukava kun on ruokaa ja vettä kupissa, sekä lämmin ja turvallinen pesäpaikka johon käpertyä nokosille.

Ensikotiin tullessa Pilvi oli todella arka ja yritti vain piiloutua. Arkuudestaan huolimatta tyttö ei ole kertaakaan suhissut tai murissut ensikodin ihmisille, vaikka onkin välillä pelottanut. Pilvi on alkanut pikkuhiljaa rentoutua, ja on osoittautunut todella leikkisäksi; kilipallot ja pikkuhiiret saavat kyytiä, joskin leikki tapahtuu vielä omassa turvapaikassa (tosin joskus pallo karkaa sängyn alta ja välillä sen uskaltaa hakea takaisin, hui!) Pilvi on myös alkanut kiinnostua ensikodin arjesta, ja tuleekin päivisin katselemaan ihmisten puuhia ja muiden kissojen leikkejä turvallisen välimatkan päähän, vielä ei kuitenkaan uskalla liittyä mukaan leikkeihin.

PÄIVITYSTÄ 11.3: Pilvi uskaltaa nykyisin nukkua jopa jalkopäässä, ja on alkanut hieman leikkiä muiden kissojen kanssa. Pallolelu on erityisen paras, ja tyttö menee sen kanssa rallia päivittäin. Tyttö on alkanut myös pitää suloisia kurr-ääniä leikin temmellyksessä. Pilvi vaikuttaa nykyisin melko onnelliselta kissalta, ja vain se oikea, ikioma koti vielä puuttuu.

Pilvi nuuskii ojennettua kättä ja uskaltaa syödä nähden, mutta kosketus tuntuu vielä liian pelottavalta. Uskoisin kuitenkin, että tytöstä tulee vielä jonain päivänä siliteltävä kissa, kunhan hän keksii kuinka mukavalta paijailu voikaan tuntua.

Pilvi tulee parhaiten toimeen rauhallisten kissojen kanssa. Ensikodissa oleva pentukissa ottaa tyttöä pottuun, ja pennulle Pilvi suhisee jos se tulee liian lähelle, hus! Muiden aikuisten kissojen kanssa Pilvi tulee toimeen.

Uudessa kodissa tulisi olla rauhallinen kissakaveri/-kaverit, joilla ei ole taipumusta pomotukseen. Pilvi tarvitsee ihmiseltään vielä paljon kärsivällisyyttä, jotta tyttö rohkaistuisi lisää. Edistystä on tapahtunut viikottain, ja näen tytön tulevaisuuden kirkkaana.

Pilvi siirtynyt ensikotiin Tikkalaan, jossa on nyt viikon verran totutellut uuteen ympäristöön. Pilviä jännittää vielä kovin ja seurailee isoilla keltaisilla silmillään ihmisten touhuja omasta turvapaikastaan.

Pilvi luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja madotettuna.

Tyttöä voi tulla tapaamaan sovitusti ensikotiin Jyväskylän Tikkalaan. Luethan ilmoitustekstin ajatuksella läpi ennen kuin otat yhteyttä. :-)

Yhteydenotot:
jenna.parkki [a] luukku.com
P. 0451175170


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle