Paulina, Tampere


29.11.2017

Paulina on noin vuoden ikäinen, arka tyttö joka ei vielä ole tottunut ihmisiin. Hänen uusilta omistajiltaan vaaditaankin kärsivällisyyttä, jotta luottamus voi hiljalleen rakentua ja kissa rentoutua uudessa kodissaan.

Tyttö viettää ensikodissaan lähes kaiken aikansa sohvan alla piilossa, mutta leikkii jonkin verran kun ihmiset eivät ole kotona tai nukkuvat. Hänen leikkinsä äänet ovat tosin hiljaisia joten Paulina ei varmaankaan tule häiritsemään uusien omistajiensa yöunia.


Tällä kissalla ei vaikuta olevan ruokia jotka eivät maistu – kaikki tarjotut kuivat ja märät ruuat on kelvanneet merkistä riippumatta.

Paulina ei vaikuta juuri välittävän kissakavereista eikä tee tuttavuutta niiden kanssa. Hän haluaa pitää oman tilansa mutta ei ole aggressiivinen kissoja tai ihmisiä kohtaan. Pienet lapset ja innokkaat koirat eivät sen sijaan välttämättä olisi lainkaan Paulinan mieleen.

Päivitys 28.11.2017:

Paulina on jo sosiaalisempi ja alkaa tottua ihmisten kanssa asumiseen. Hän kulkee enemmän ympäri asuntoa, on muuttunut leikkisämmäksi ja myös oppinut hiljattain raapimispuun käyttäjäksi. Paulina arkailee vieläkin ihmisiä, mutta tulee usein piilostaan syömään kun kuulee että ruokaa tulee tarjolle ja syö myös pienen epäröinnin jälkeen kädestä. Tytöstä on pikku hiljaa kehittymässä oiva lemmikki kunhan vielä rohkaistuu lisää!

Paulina luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Yhteystiedot: anniinakai1892 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle