Paulina, Tampere


28.02.2018

Paulina on noin vuoden ikäinen, arka tyttö joka ei vielä ole tottunut ihmisiin. Hänen uusilta omistajiltaan vaaditaankin kärsivällisyyttä, jotta luottamus voi hiljalleen rakentua ja kissa rentoutua uudessa kodissaan.

Tyttö viettää ensikodissaan lähes kaiken aikansa sohvan alla piilossa, mutta leikkii jonkin verran kun ihmiset eivät ole kotona tai nukkuvat. Hänen leikkinsä äänet ovat tosin hiljaisia joten Paulina ei varmaankaan tule häiritsemään uusien omistajiensa yöunia.


Tällä kissalla ei vaikuta olevan ruokia jotka eivät maistu – kaikki tarjotut kuivat ja märät ruuat on kelvanneet merkistä riippumatta.

Paulina ei vaikuta juuri välittävän kissakavereista eikä tee tuttavuutta niiden kanssa. Hän haluaa pitää oman tilansa mutta ei ole aggressiivinen kissoja tai ihmisiä kohtaan. Pienet lapset ja innokkaat koirat eivät sen sijaan välttämättä olisi lainkaan Paulinan mieleen.

Päivitys 28.11.2017:

Paulina on jo sosiaalisempi ja alkaa tottua ihmisten kanssa asumiseen. Hän kulkee enemmän ympäri asuntoa, on muuttunut leikkisämmäksi ja myös oppinut hiljattain raapimispuun käyttäjäksi. Paulina arkailee vieläkin ihmisiä, mutta tulee usein piilostaan syömään kun kuulee että ruokaa tulee tarjolle ja syö myös pienen epäröinnin jälkeen kädestä. Tytöstä on pikku hiljaa kehittymässä oiva lemmikki kunhan vielä rohkaistuu lisää!

Päivitys 28.2.2018

Uudessa ensikodissa Paulinasta on kehkeytynyt erittäin leikkisä tyttö. Kaikenlaiset lelut saavat kyytiä ja huteratekoisemmat niistä Paulina silppuaa tehokkaasti. Alun ujostelun jälkeen myös kissakavereista on tullut Paulinalle välttämättömyys. Leikit maistuvat niin toisen arkajalan Asterin kuin ensikodin oman kissankin kanssa. Paulina muuttaa siis ainoastaan kotiin, jossa on leikkisä kissakaveri tai useampi.

Paulina on jo kuin kotonaan ensikodissa ja antaa ihmisen tulla aivan lähelle, jos lähestyminen on rauhallista. Nopeita liikkeitä hän kuitenkin yhä säikkyy. Paulina syö kädestä ja pari kertaa nopea kosketuskin on onnistunut. Paulina on luonteeltaan hyvin utelias ja rohkaistuu päivä päivältä, joten hänestä tulee varmasti joku päivä läheisempi myös ihmisten kanssa. Parhaiten kontakti onnistuu heittelemällä leluja tai antamalla herkkuja. Paulina on tottunut lapsen läsnäoloon, mutta kovin riehakkaassa ympäristössä kesyyntyminen saattaisi hidastua. Pyöreäsilmäiseen Paulinaan voi tulla ihastumaan Tampereelle Kalevaan.

Paulina luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Yhteydenotot: Anniina/050 3075607 tai anniinakai1892 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle