Pate ja Leevi, Vantaa


01.06.2018

Pate on iso musta poika (n 5v).
Pate on lähes huomaamaton. Paitsi ruoka-aikana. Ja satunnaisia pikapyrähdyksiä lukuunottamatta. Kontaktia ihmisen kanssa ollaan harjoiteltu, ja vaikka edistys on ollut laihanlaista, sitäkin on tapahtunut. Pate osallistuu ihmisen kanssa mielellään namikeskusteluun. Toisinaan se saattaa antautua hetken vietäväksi ja leikkiin höyhenkepin kanssa tai antaa silitellä paksuja poskiaan. Pate sietää oikein hyvin isompia ja pienempiä koiria ( ensikodissa rottweiler ja terrieri) ja toimii oikein mukavasti myös muiden kissojen (myös ihan pentujen) kanssa. Kiinniottaminen (ja sitä myöten hoitotoimet) ei vielä suju. Niitä ei ole tarkoituksellisesti lähdetty vieläkään treenaamaan.

Pate luovutetaan ehdottomasti vain yhdessä kaverinsa Leevin kanssa.

Uudelta kodilta edellytetään ehdotonta pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä tämän kissan kanssa. Yksi virheliike ja luottamuksen palautuminen kestää pitkään! Pate on lihava poika, joten uuden kodin on sitoudutava myös laihiksen jatkamiseen ja laadukkaan ruuan tarjoamiseen.

Leevi on surusilmäinen iso poika (n 5v)
Leevi on oppinut luottamaan ihmiseen jo varsin hyvin. Kynsien leikkaus, harjaus ja syliin koppaaminen onnistuvat useimmiten hyvin. Vaikka Leevi ei ihmisen hellyydenosoituksista niin välitäkään, se huokaisee ja antaa pussailla ja rutistella itseään. Kärsivällinen poika!
Leevi on osoittautunut ensikodin uuden kissanpennun turvasatamaksi. Ja painikaveriksi. Leevi-setä jaksaa touhuta. Koiratkaan ei tuota ongelmia.

Tulevalta kodilta edellytetään pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä kesytyksessä. Poitsu tarvitsee myös laihista eli kodin pitäisi sitoutua myös siihen ja laadukkaaseen ruokavalioon.

Luovutetaan vain kaverinsa Paten kanssa.

Vaikka kummatkin ovat ihmisen kanssa melko epävarmoja ja vetäytyviä, yhdessä ne ovat… no, sitä kehräyksen ja vienojen kurahtelujen määrää ei voi mitata. Poikia voi tulla tapaamaan Vantaalle. Tosin tapaaminen tuskin onnistuu, mutta noin periaatteessa kuitenkin :)

Pojat luovutetaan madottetuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna.

Heitäpä sähköpostilla jos tykkäät haasteista ja maltat odottaa palkintoa. Uskallan väittää, että tässä kohtaa se kannattaa kyllä!

Satu / satu.suomi [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle