Ninetta, Jyväskylä (varattu)


12.01.2017

Kovin kaunis ja siro, pelokaskin – Ninetta. Pelkkä kauneus sulattaa sydämen. Rajusta menneisyydestään huolimatta Ninetasta aistii herkkyyttä ja lämpöä. Ninetta on noin 1,5-vuotias leikattu tyttö, joka tuli Kisu Ry:lle kahden pentunsa kanssa. Ninetta ja pennut loukutettiin viime toukokuun lopussa. Pennut ovat jo lähteneet maailmalle kokeilemaan omia siipiään.

Ninetta on hyvin arka, mutta ei agressiivinen. Ninettaa on vielä vaikea lähestyä, koska neiti pelkää kovasti. Syliä ja silityksiä Ninetan kanssa ei vielä treenata – kädestä syöminen on juuri aloitettu ja sekin vain silloin tällöin. Mutta utelias hän on! Aamulla tullaan seuraamaan aamutoimia, meikkaus on mielenkiintoinen tapahtumasarja. Vaimeat tassun äänet kuuluvat tausta-alalta lähes aina koirien ollessa ulkona. Ensikodin oma kissa on ollut parasta terapiaa Ninetalle. Pieniä koiria ei pelkää enää, mutta ei halua niiden kanssa kummemmin viettää aikaa.

Ninetta leikkii paljon kodin oman kissan kanssa. Ihmisten kanssa ei innostu leikkimään, seurailee kuitenkin. Palloa saattaa joskus tassulla läpsäyttää. Ninetta viihtyy piilossa suurimman osan ajasta. Öisin nukkuu sohvan karmilla, joskus seikkailee jopa makuuhuoneeseen. Päiväaikaan on käry käynyt pariin otteeseen ja Ninetta on ollut päiväunilla sängyssä, mahtavaa! :)

Ninetan olemus on herkkä. Silmistä huokuu uteliaisuus ja ystävällisyys, mutta myös sydäntä särkevä pelko. Ninetta on aika pieni ja siro, turkki on puolipitkä. Hauska yksityiskohta on toisen takajalan musta kyynärpää. :) Ninetta tarvitsee rauhallisen paikan, jossa saa omassa tahdissa tutustua ihmisiin. Ninetta tarvitsee ehdottomasti kissakaverin!

Ensikoti uskoo, että Ninetasta tulee mahtava kissa, kunhan hänen kanssaan ollaan äärimmäisen kärsiväisiä. Ninetan ”kesyttäminen” on ollut todella haastavaa, mutta palkitsevaa.

Olisitko sinä oikea henkilö tarjoamaan tälle suloiselle kissalle turvallisen ja pysyvän kodin, jossa kesyyntyä ja tuntea rakkautta? Kuulisin mielelläni, miksi juuri sinä/perheesi olisitte oikea koti Ninetalle.

Luovutus madotettuna, rokotettuna, leikattuna sekä sirutettuna.

Otathan yhteyttä sähköpostitse:
hurmeir [at] gmail.com / Irene


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle