Niisku-Neiti, Jyväskylä


10.05.2018

Niisku-Neiti on arviolta seitsemän-kahdeksan kuukauden ikäinen ihana pienikokoinen tyttö. Ilmeisesti villikissaemo synnytti Niiskun kahden veljensä kanssa navettaan, josta pennut otettiin talteen ihan pieninä. Viimekuukaudet Niisku on asunut navetassa ja uudet asiat, kodin äänet ja ihmiset hieman pelottaa.
Niisku rakastaa silityksiä ja pelko kariseekin nopeasti juttelemalla ja silittämällä poskesta, silloin alkaa kova puskeminen ja kehräys. Tulevalta kodilta vaaditaan kuitenkin ymmärrystä ja aikaa tytön rauhassa kotiutumiseen ja uuden elämän opetteluun. Tästä tytöstä saa varmasti ihanan kainaloisen kunhan vähän rohkaistuu! Tyttö on kova antamaan nenäpusuja ja sylissä pää painuu kaulan alle, suloinen otus.
Uudessa kodissa tulisi olla kiltti kissakaveri.

Niiskulle maistuu erityisesti kaikenmakuiset märkäruuat. Kuivat nappulat maistuvat kostutettuina. Lelut kiinnostaa kovasti, mutta Niiskulle on vielä vähän epäselvää miten niillä kuuluisi leikkiä. Koiriin Niisku ei ole tottunut.
Niisku steriloidaan ennen luovutusta.
Ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Tyttöä voi tulla katsomaan sovitusti Jyväskylän Tikkalan ensikotiin. Niisku luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna.

Yhteydenotot jenna.parkki [a] luukku.com tai 0451175170


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle