Mimmu, Kotka


12.11.2017

Miuuuuu!
Minun nimeni on Mimmu, olen kotoisin Kouvolasta Voikkaalta. Minut toimitettiin turvaan kuuden pentuni kanssa kesän alussa. Pennut ovat jo maailmalla, mutta itse olen vielä ilman ikiomaa kotia. Ikää minulla on ehkä vähän reilu vuosi.

Pyöreistä silmistäni ja turkin värityksestä johtuen näyttää siltä kuin olisin koko ajan hirvittävän hämmästynyt. Kaikesta. Uteliashan minä olen, saavun paikalle jopa kesken päiväunieni, jos kuulen jotain mielenkiintoisia ääniä.

Olen viihtynyt erittäin hyvin ensikodin omien kollien kanssa sekä toisen ensikotikissa Pilvin kanssa. Hän voisi melkein olla tyttäreni. Pääsinkin aika pian pois eristyshuoneesta ihan vaan siksi, koska niin kovasti kaipasin muiden lajitovereiden seuraa. On hauskaa kun on leikkikavereita, minä tykkään leikkiä todella paljon. Kaikenlaiset lelut ovat suosikkejani, pallot, hiiret, onkilelut ja huiskut. Ja sitten on se outo punainen piste, jota joutuu välillä jahtaamaan ihan tosissaan. Juoksisin sen perässä itseni läkähdyksiin, mutta onneksi se välillä johonkin piiloon katoaa, että ehdin sentään vähän vetää henkeä. Ruokaraksujen saalistus on myös erittäin hauskaa puuhaa, säntäilen innoissani edestakaisin nappuloiden perässä. Ja onhan se palkitsevaa, kun saa syödä saalistamansa ruuan.

Ulkoilusta pidän todella paljon, ja toivoisinkin, että uudessa kodissani olisi jonkunlainen ulkoilumahdollisuus. Ensikodissa on ulkotarha ja siellä käyn useita kertoja päivässä tarkastamassa tilanteen ja viivyn kerrallaan pitkiäkin aikoja. Ehkä voisin jopa kokeilla sellaista valjaissa ulkoilemistakin, sitenhän voisi päästä tutkimaan laajempia alueita…


Yksi paha puute täällä ensikodissa on. Mielestäni palvelijani ei toimita ruokaa kuppiin riittävän nopeasti. Yritän komentaa ja hoputtaa häntä naukumalla, mutta ei sillä näytä paljoa vaikutusta olevan. Miksei niitä muiden kissojen annoksia voisi laittaa sen jälkeen, kun minä olisin jo saanut omani…? Ei hän näytä ymmärtävän! Välillä otan etutassullani kiinni kupin reunasta ja vedän kuppia itseäni kohti, mutta aina se otetaan takaisin ja sanotaan, että ”kyllä Mimmu kohta saa ruokaa”. Ruoka on täällä oikein hyvää (sitten kun sitä saa…), ja mielelläni maistelen muidenkin kissojen kupeista. En voi sietää, että minua yritetään silittää silloin kun syön. Mutta on minua saanut paijata muuten vaan… lähinnä silloin kun itselläni sattuu olemaan hellyydenkipeys. Ja luottoihmiseni jalkoja vasten on kiva puskea.


Jonkun verran vielä ihmisiä ujostelen. Juoksen varmuuden vuoksi karkuun kuullessani uusia ääniä… ja etenkin silloin, kun minua kohti äkkinäisesti kävellään. Toivoisinkin sinulla olevan aikaa ja kärsivällisyyttä tutustumisvaiheessa, ajan kanssa saat minusta varmasti hellän ja herttaisen ystävän. En ehkä oikein hyvin viihtyisi kodissa, jossa on pikkuihmisiä, kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet saattaisivat pelottaa minua hieman liikaa.

Jos tämän tekstin perusteella sinusta tuntuu, että voisimme sopia toistemme elämään, niin minusta olisi kovin ihanaa, jos voisit tulla tapaamaan minua tänne Kotkaan. Mielelläni muuttaisin kotiin, jossa olisi kissakavereita. Tai sitten voisin muuttaa yhdessä uuden ystäväni Pilvin kanssa, jos luonasi on tilaa kahdelle kissalle. Meillä on täällä oikein oma tiiminimi: MV-likat.

Minusta on pieni videokin, voit katsoa sen täältä https://youtu.be/meKhpq9qKI0

_ _ _
Mimmu on sirutettu, leikattu, rokotettu ja madotettu. Luovutetaan vain sisäkissaksi.

Mimmua voi tulla tapaamaan Kotkaan. Ota yhteyttä sähköpostitse Karoliinaan:  kurjenkello1 [a] kymp.net , ja kerro millaisen kodin voisit Mimmulle tarjota.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle