Mami, Jyväskylä


27.09.2018

Mami saapui ensikotiini pentunsa kanssa syyskuussa 2017. Iästä ei ole vielä varmuutta, mutta oletettavasti Mami on vielä melko nuori. Hitaasti Mami on kehittynyt sängyn alla piilottelijasta rohkeammaksi raapimapuun päällä oleskelijaksi. Mami katselee mielellään ikkunasta ulos ja uskaltaa tulla leikkimään lelulla leikittäessä. Mamin vakiopaikka on raapimapuun koppa tai päällinen.

Mamia ei pysty vielä silittämään, sillä se perääntyy tai sähähtää varoituksena kädellä lähestyttäessä. Esimerkiksi koppaan laitto tai eläinlääkärillä käynti ei ole kuitenkaan hankalaa, koska Mami lamaantuu herkästi, jos sitä aletaan kunnolla käsittelemään. Vaikka ihmiset vielä pelottavat, Mami on jo uskaltanut syödä herkkuja suoraan kädestä ja saattaa tulla ihan lähelle leikkiessään tai ruokaa odottaessaan. Se on myös selvästi utelias ja ilmestyy etäämmälle katselemaan, vaikkei uskaltaisikaan vielä ihmistä lähestyä.

Ruoan suhteen Mami on erittäin helppo tapaus. Se on syönyt aina kaiken mitä sille on tarjottu, joskin märkäruoka näyttää olevan mieluisampaa.

Koska toiset kissat pelottavat Mamia erittäin paljon, Mami luovutetaan ainoaksi kissaksi.


Mielestäni Mami sopisi hyvin rauhalliseen kotiin, jolta löytyy ymmärrystä ja kärsivällisyyttä aran kissan luonteelle. Aran luonteen vuoksi Mami ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Vaikka Mami ei olekaan mikään sylikissa on hänellä omanlaisensa viehätysvoima, ja on aina hienoa, kun pääsee näkemään sen uskaltavan tehdä jotain uutta.

Luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna.

Mamia voi sovitusti tulla katsomaan Jyväskylään Kortepohjaan.

Yhteydenotot: kerttu.kalander [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle