Mami, Jyväskylä


22.09.2018

Mami saapui ensikotiini pentunsa kanssa syyskuussa 2017. Iästä ei ole vielä varmuutta, mutta oletettavasti Mami on vielä melko nuori. Hitaasti Mami on kehittynyt sängyn alla piilottelijasta rohkeammaksi raapimapuun päällä oleskelijaksi. Mami katselee mielellään ikkunasta ulos ja uskaltaa tulla leikkimään lelulla leikittäessä, tosin riehakkaampien kissojen läsnäolo saattaa haitata. Mamin vakiopaikka on raapimapuun koppa tai päällinen. Näihin paikkoihin muiden kissojen onkin turha edes yrittää, jos Mami haluaa paikalleen nukkumaan.

Toiset kissat vaativat aina jonkin verran totuttelua, mutta totuttelujaksojen jälkeen Mami on osoittanut myös kiinnostusta toisten kissojen kanssa leikkimisestä. Rauhallinen ja kesy kissakaveri olisikin Mamille hyvä esimerkki.

Mamia ei pysty vielä silittämään, sillä se perääntyy tai sähähtää varoituksena kädellä lähestyttäessä. Esimerkiksi koppaan laitto tai eläinlääkärillä käynti ei ole kuitenkaan hankalaa, koska Mami lamaantuu herkästi, jos sitä aletaan kunnolla käsittelemään. Vaikka ihmiset vielä pelottavat, Mami on jo uskaltanut syödä herkkuja suoraan kädestä ja saattaa tulla ihan lähelle leikkiessä tai ruokaa odottaessaan.


Ruoan suhteen Mami on erittäin helppo tapaus. Se on syönyt aina kaiken mitä sille on tarjottu, joskin märkäruoka näyttää olevan mieluisampaa.

Koska toiset kissat pelottavat Mamia erittäin paljon, Mami luovutetaan ainoaksi kissaksi.

Mielestäni Mami sopisi hyvin rauhalliseen kotiin, jolta löytyy ymmärrystä ja kärsivällisyyttä aran kissan luonteelle. Aran luonteen vuoksi Mami ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Vaikka Mami ei olekaan mikään sylikissa on hänellä omanlaisensa viehätysvoima, ja on aina hienoa, kun pääsee näkemään sen uskaltavan tehdä jotain uutta.

Luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna.

Mamia voi sovitusti tulla katsomaan Jyväskylään Kortepohjaan.

Yhteydenotot: kerttu.kalander [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle