Mami, Jyväskylä


11.01.2018

Mami saapui ensikotiini pentunsa kanssa syyskuussa, jolloin sen luultiin olevan tiineenä. Iästä ei ole vielä varmuutta, mutta oletettavasti Mami on vielä nuori. Edellisessä majoituksessaan Mami oli kuulemma ollut hieman aggressiivinen, mikä hieman huoletti, mutta luokseni saapuikin lähinnä hyvin arka kissa. Ensimmäiset päivät Mami vietti sängyn alla piilotellen, ja pois uskaltauduttiin vain öisin. Vähitellen Mami keräsi rohkeutta poistua sängyn alta myös iltaisin ja siirtyi mielellään katselemaan ulos ikkunasta.

Kun Mami alkoi viimein hieman tottua ympäristöönsä ja rupesi jopa leikkimään iltaisin pentunsa kanssa, pentu löysi uuden kodin, jolloin Mami palasi vähäksi aikaa vanhoihin piilottelutapoihinsa. Uudeksi lempipaikaksi tuli kiipeilytelineen koppa. Otettuaan aikansa Mami jatkoi öisin leikkimistä yksinään ja uskalsi taas viettää enemmän aikaa näkösällä.

Kahden uuden pennun saavuttua ensikotiini Mamin arka luonne on jälleen koetuksella ja kiipeilyteline näyttää olevan varma turvapaikka.

Mami ei juurikaan päästä lähelle, kun se on turvapaikkansa ulkopuolella, mutta kiipeilytelineellä ollessaan sitä on pystynyt silittämään alkusähinöistä huolimatta. Vaikka Mami ei olekaan mikään sylikissa on hänellä omanlaisensa viehätysvoima, ja on aina hienoa, kun pääsee näkemään sen uskaltavan tehdä jotain uutta.

08.01.2018
Mami on kehittynyt selkeästi rohkeammaksi. Se tulee iltaisin innokkaasti leikkimään ja nukkuu välillä kiipeilytelineen päällä kopan sijaan. Aamulla noustessa ja kotiin tullessa Mami osaa ja uskaltaa mennä ruokakipon läheisyyteen odottelemaan. Silitys ei ole tosin vieläkään se Mamin juttu.

Mielestäni Mami sopisi hyvin rauhalliseen kotiin, jolta löytyy ymmärrystä ja kärsivällisyyttä aran kissan luonteelle. Aran luonteen vuoksi Mami ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna.

Mamia voi sovitusti tulla katsomaan Jyväskylään Kortepohjaan.

Yhteydenotot: kerttu.kalander [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle