Lumi ja Pilvi, Sastamala


01.08.2018

Tämä kaunis sisarkaksikko etsii rakastavaa kotia ja ihmistä, joka on valmis huolehtimaan kaikin tavoin kissojen hyvinvoinnista. Pilvillä on todettu kilpirauhasen liikatoiminta ja sydämenlaajentuma, johin on päivittäinen lääkitys. Lääkityksen ansiosta Pilvi voi tällä hetkellä hyvin. Lumella ei ole todettu sairauksia.


Iältään Lumi ja Pilvi ovat 11-vuotiaita. Kissat ovat tulleet yhdistykselle omistajan yllättävän kuolemantapauksen johdosta. Näihin valkoisiin, pehmeäturkkisiin ja ihmisläheisiin kissoihin rakastuu helposti, koska kissat ovat hellyyttäviä ja hakeutuvat syliin rapsuteltaviksi. Kissat ovat rauhallisia ja paijattavia seuralaisia, ja ovat sopeutuneet hyvin ensikotiin.

Päivät kuluvat nukkuessa ja seuraillen mitä ympärillä tapahtuu. Molemmilla kissoilla on tapana ilmaista ”kurnau”, aina kun saavat hoitajalta huomiota. Rapsutuksista palkitaan vienolla kehräyksellä. Molemmat ovat luonteeltaan rohkeita ja uteliaita ja hakeutuvat ihmisten lähelle.

Kisut ovat tottuneita käsittelyyn, ja pitävät turkin harjauksesta. Matkustus autolla sujuu hyvin. Kissat syövät Royal Caninin kuiva- ja märkäruokaa hyvällä ruokahalulla. Molemmat käyvät hiekkalaatikolla.

Lumi ja Pilvi sopivat rauhalliseen kotiin, jossa kissat saavat hellyyttä ja rapsutuksia. Rauhallinen kissa tai koira sopii kissojen kanssa samaan talouteen.

Kissat luovutetaan madotettuina, rokotettuina, sirutettuina sekä leikattuina.

Lisätietoja kissoista sähköpostitse

Yhteystiedot: Katja / ksjo [a] windowslive.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle