Leevi ja Kitty (pennut), Lempäälä


11.09.2018

Levin ”Leevi” ja Kitty ”Kiti” ovat hieman arat mutta leikkisät kissasisarukset, jotka etsivät aina toisistaan turvaa. Kun toinen maukuu, toinen juoksee kiireellä luokse. Kaksikko on todella läheinen ja toisiinsa tukeutuva, joten he etsivät kotia yhdessä. Olisi hyvä jos heidät otettaisiin kotiin jossa he saavat tutustua rauhassa uusiin oloihin eikä heitä patistettaisi ihmiskontaktiin vastoin tahtoa. Pienten lasten kanssa he siis tuskin tulisivat toimeen.

Levin

Levin on kaksikosta leikkisämpi ja rohkeampi. Minne hän menee uteliaana seikkailemaan, sinne Kitty tulee ujostellen perässä. Levin on myöskin ensimmäisenä aina ruokakupilla, ja tämän esimerkistä Kittykin rohkaistuu syömään. Kun Kitty naukuu Levin juoksee heti tämän turvaksi, mutta unohtaa aina joskus siskonsa johonkin, nuuskiessaan niin uteliaasti ympäristöään. Levin ei ole vielä kovin ihmisläheinen, mutta jos hänen kanssaan leikkii niin hän saattaa tulla hyvinkin lähelle. Levin on kuitenkin kiltti eikä pure tai raavi jos hänet ottaa syliin, mutta ei hän siinä vielä viihdy.

Kitty

Kitty on Levinin kolikosta toinen puoli – arka, ujo ja pelokas, mutta hänestäkin löytyy leikkisä puolensa. Kitty seuraa Leviniä minne tahansa tämä meneekin ja naukuu jos Levin katoaa näköpiiristä. Kuten Levin, Kitty ei myöskään pure tai raavi, mutta välttelee toistaiseksi ihmisten seuraa.

Kittyllä on myös erikoinen punertava täplä päälella ja jatkuvasti surulliset silmät.

Kissat luovutetaan madotettuina, rokotettuina ja sirutettuina.

Lisätietoja: Jenni / adara.arpalahti [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle