Kasper, Tampere (varattu)


09.01.2017

Kasper on noin kaksivuotias hellyttävän näköinen nuoriherra pyöreine kollinposkineen ja pikkuruisen mallisine korvineen. Elämän alkuajan ulkona vietetty aika on vienyt mukanaan korvista palaset.  Muuten nallemaisen komealla Kasperilla on kauniin vihreät silmät ja kiltti katse.

kasper-4kasper-8

Kasper on aloittanut elämänsä vähillä ihmiskontakteilla ja on vielä kovin ujo. Kasperia voi rapsutella korvan takaa, mutta syliintuloon on vielä iso askel harpattavana. Kasper leikkii ja painii mielellään ensikodin toisen hoidokin Asterin kanssa. Päivä päivältä Kasper rohkaistuu enemmän ja enemmän ja monesti jo muiden kissojen mukana liikkuu ensikodissa rohkeammin myös ihmisten näkyvillä. Joskus jopa intoutuu leikkimäänkin ihmisen kanssa ja usein jää makoilemaan jo rennosti näkyvillekin.

kasper

Kasper on sairastanut hengitystietulehduksen, jonka seurauksena hengitys rohisee ajottain, lähinnä silloin kun Kasper stressaantuu jostain tilanteesta. Mutta kun kaikki on hyvin, hengitys kulkee normaalisti eikä haittaa Kasperin elämää ja oloa. Kasperille maistuu kaikki ruuat hyvin ja niitä se on saanut ensikodissa maistella monipuolisesti.

kasper-2n

Kasperin tulevalta kodilta toivotaan kokemusta aroista kissoista ja kärsivällisyyttä antaa Kasperin opetella luottamaan ihmiseen omassa tahdissaan. Tulevassa kodissa pojalla olisi hyvä olla kissaseuraa jostakusta mukavasta nuoresta kissasta. Kasper voisi muuttaa myös yhdessä ensikodin toisen hoidokin Asterin kanssa.

Kasper on myös tottunut rauhallisen koiran seuraan. Hiekkalaatikon käyttö on sujunut Kasperilta moitteettomasti. Lapsiperheeseen en voi suositella Kasperia ainakaan vielä.

Kasper luovutetaan kastroituna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna ja vain sisäkissaksi. Ota yhteyttä, kerro millaisen kodin sinä haluat tarjota Kasperille ja sovitaan tapaaminen.

Yhteydenotot Katariina,  kata.lonnakko [a]  gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle