Karoliina, Tampere (varattu)


18.10.2017

Karoliina on noin vuoden ikäinen ruskearaitainen söpöliini. Ensikotiin tullessaan Karoliina piilotteli pari päivää sängyn alla ja sähisi kaikille lähelle tuleville, mutta sittemmin neiti on rohkaistunut jo paljon. Nykyään Karoliina leikkii villisti ensikodin oman kissan kanssa, ja tutkii taloa niin päivä- kuin yöaikaankin. Hiljalleen Karoliina on myös sosialisoitunut, ja nykyään usein seurailee ihmisiä huoneesta toiseen, ja antaa välillä silittääkin.  Syliin Karoliina ei ole vielä suostunut tulemaan, ja äkilliset likkeet ja kovat äänet saavat tytön karkaamaan piiloon.


Karoliina on sisäsiisti ja syönyt ruokansa turhia nirsoilematta. Karoliinan lempiharrastuksiin tällä hetkellä tuntuvat kuuluvan kissapaini ja auringon lämmittämällä raapimispuulla lokoilu,  mutta välillä tyttö on innostunut myös huiskalla leikkimisestä. Pelästyneenä Karoliina saattaa kuitenkin ottaa kynsillä kiinni ja lujaa kaikkia lähelle tulevia ennen kuin ampaisee piiloonsa. Ideaalinen oma omistaja siis osaisikin olla rauhallinen ja kärsivällinen Karoliinan kanssa ja tutustua tähän tämän omilla ehdoilla. Oma kissakaveri, joka rohkaisee tutustumaan ihmisiin, on myös vaatimus uudelle kodille.

Karoliina luovutetaan madotettuna, rokotettuna, turvasirutettuna ja steriloituna. Nykyään neito majailee Tampereen Hervannassa. Karoliinan tapaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Heliin / heli.luosujarvi [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle