Kaapo, Kangasala


08.06.2017

Kaapo on noin 3-vuotias komea kolli, joka on otettua ulkoa kiinni tämän vuoden alussa. Sisäkissana elämistä on nyt opeteltu muutama kuukausi. Ihmiset ovat Kaapon mielestä vielä sen verran pelottavia, että niiden nähden ei uskalleta liikkua. Kaapoa saa kuitenkin lähestyä rauhassa ja silittää varovasti. Liian nopeasti lähestyvälle ihmiselle Kaapo saattaa sähistä. Uudelta kodilta vaaditaan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä edetä kesyttämisessä rauhallisesti, kissan ehdoilla. Kaapo sopii parhaiten rauhallisten aikuisten kissaksi, ei vilkkaaseen lapsiperheeseen. Kaapolle maistuu hyvin ruoka ja vessa-asiat hoituvat hienosti. Kaapo on kova leikkimään ja uudessa kodissa olisikin hyvä olla leikkisä kissakaveri. Kaapo luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna. Kaapoon voi tulla tutustumaan Kangasalle.

Päivitystä 26.3 Kaapo on uskaltautunut liikkumaan, syömään ja leikkimään ihmisten nähden. Päivä päivältä rohkaistutaan enemmän ja tullaan lähemmäksi. Kaapon tullessa syömään kuuluu kehräys jo kaukaa, ja ruoka maistuukin erittäin hyvin. Silityksiä täytyy Kaapon kanssa vielä harjoitella.

Kaapo on kovin utelias ja kiinnostunut ihmisten puuhista, joissa täytyykin aina olla mukana. Joka aamu Kaapo odottaa oven takana ja toivottaa huomenet. Jaloissa pyöritään niin kauan kunnes aamuruoka on annettu.

Kaapo ja Helmi odottavat aamupalaa (video)

Kaapo luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna. Kaapoon voi tulla tutustumaan Kangasalle.

Yhteystiedot: Annele / annele97 [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle