Hiili, Tampere (varattu)


16.06.2017

Hiili on hurmaava, noin kolmevuotias tyttökissa. Ulkoa löydetty neito on steriloitu jo ennen ensikotiin tuloa, joten se on joskus ollut kotikissana, mutta sitten tullut hylätyksi luontoon. Hiili on kuitenkin oppinut hyvin takaisin sisäkissaksi, vaikka tykkääkin tuijotella intensiivisesti ulos ikkunasta. Valjaskävelyt eivät kuitenkaan vielä ole neitiä pahemmin kiinnostaneet.

Pikimusta, keltasilmäinen ja hiukan lättänaamainen Hiili viihtyy hyvin omissa oloissaan, mutta etenkin iltaisin kaipaa huomiota ihmisiltä. Tuolloin neiti tulee usein puskemaan ja kiehnäämään jaloissa, ja tykkää kävellä nukkuvien ihmisten päällä.

Ihmisiä kohtaan Hiili onkin melko sosiaalinen, kunhan ei joudu syliin. Muutamaan otteeseen Hiili on näykkinyt ja raapaissut ihmisiäkin, mutta nämä kerrat ovat vaikuttaneet enemmän leikiltä kuin yritykseltä satuttaa – etenkin kun tyttö yleensä kehrää ja kiehnaa samaan aikaan.

Muista kissoista Hiili ei pidä, ja neiti sähiseekin paljon ensikodin kissoille. Jos joku uskaltaa tulla liian lähelle, saattaa tulla tassusta naamaan. Siksi Hiili etsiikin kotia, jossa ei ole muita kissoja tai koiria. Se, miten Hiili suhtautuu pieniin lapsii, ei ole ensikodin tiedossa. Hiili on nirso syömään märkäruokaa, mutta raksut maistuvat senkin edestä. Laatikolla käynti sujuu hyvin ainakin avonaisella laatikolla, luukullisia neiti vielä vieroksuu.

Hiilillä ei ole ollu tapana tuhota huonekaluja tai raapia oikeastaan mitään muuta kuin raapimapuita. Kuten muutkin Kisun kissat, Hiili luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna.

Hiilistä saa lisätietoja Heliltä heli.luosujarvi [a] gmail.com, ja neitiä voi tulla katsomaan Tampereen Hervantaan.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle