Heiko, Tampere


05.10.2017

Heiko on noin 5-vuotias, suurikokoinen ja komea kollipoika.

Luonteeltaan Heiko on rauhallinen ja vielä hieman arka. Hieman päivästä riippuen se kuitenkin antaa silittää ja rapsuttaa, jos ihminen lähestyy rauhallisesti ja antaa Heikon itse tulla ojennetun käden luo. Leluista ja leikkimisestä Heiko ei erityisemmin perusta, vaan katselee lähinnä ihmetellen moisia. Mielipuuhaa on omalla viltillä torkkuminen tai ensikotikaveri Jolandan kanssa ikkunasta maailman menon seuraaminen. Ruuan suhteen Heiko ei ole lainkaan nirso, vaan melkein mikä vain lautaselle laitettava kelpaa. Ensikodissa on tottunut syömään erilaisia raakalihoja sekä vaihtelevasti märkä- ja kuivaruokia.


Uudelta kodilta Heiko vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Todennäköisesti rauhallisessa ympäristössä siitä tulee vielä oikein hyvä kotikissa, mutta ensin sen luottamus on voitettava. Heiko luovutettaisiin mieluiten toisen ensikotikissan, Jolandan, seurassa tai muun rauhallisen kissan kaveriksi. Lapsiin Heiko ei ole tottunut ja todennäköisesti ei ainakaan aivan pienten kanssa viihtyisi. Ensikodissa on elänyt kahden pienen koiran kanssa, joihin suhtautuu välinpitämättömästi.

Heiko luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Yhteydenotot mieluiten numeroon 044-2007633 / Laura Heinonen (tai sähköpostiin watsizm.lh [a] gmail.com mutta puhelimesta tavoittaa varmimmin). Heiko asuu ensikodissa Tampereella ja siellä saa tulla katsomaan.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle