Freyja, Tampere


09.11.2017

Freyja on noin reilun vuoden ikäinen kaunotar, joka on ehtinyt pyöräyttää maailmaan jo ainakin yhden pentueen. Kovia kokenut emo pentuineen löydettiin Tampereelta ulkokissoina, ja nyt he ovat saaneet jo jonkin aikaa totutella sisäkissan elämään Hervannassa.

Freyja on vielä usean ensikodissa vietetyn kuukauden jälkeenkin kovin arka. Huomattavaa edistystä on kuitenkin tapahtunut. Siinä, missä Freyja saavuttuaan poistui sängyn alta vain yöaikaan, tutkii hän nykyään asuntoa kaikkiin vuorokaudenaikioihin. Ruoka maistuu, ja muiden kissojen kanssa Freyja leikkii ja joskus nukkuu vierekkäinkin. Ihmisiä neiti vielä välttelee, mutta tulee kuitenkin esimerkiksi keittiöön hakemaan ruokaa silloinkin, kun huoneessa on ihmisiä. Lähelle Freyja ei kuitenkaan vielä päästä, ja ihmisen päästessä yllättämään neitokainen sähisee. Freyja ei kuitenkaan enää hyökkäile ihmisten kimppuun, ja onpa tämä muutaman kerran itse tullut nuuhkimaan ensikotiäitinsä kättä. Pariin kertaan Freyja on myös suostunut leikitettäväksi laserlelulla.

Freyja kaipaa uutta kotia, jossa saa rauhassa ja omalla ajallaan totutella sisäkissana oloon. Kaikista mieluiten Freyja muuttaisi yhdessä jonkun pentunsa Millyn tai Bellen, kanssa. Mahdollisesti toinen nuori kissakaveri uudessa kodissa voisi myös tulla hyväksytyksi. Kovin vanhan tai pomottavan kissan kanssa Freyja tuskin tulee toimeen. Freyjan suhtautumisesta muihin eläimiin ensikodilla ei ole tietoa.

Freyja on sisäsiisti, kaikkiruokainen, rokotettu, madotettu, leikattu ja sirutettu, ja eläinlääkärin mukaan perusterve. Freyjasta voi kysellä lisää Heliltä heli.luosujarvi [a] gmail.com, ja häntä voi tulla tapaamaan Tampereen Hervantaan.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle