Damien, Kangasala


06.12.2017

Uusia kuulumisia: hopeanharmaa herrasmies Dami elelee jo niin tyytyväisen kotikissa elämää, ettei ihan äkkiä arvaisi pojan taustaa populaatiokissana. Aamulla tulee tyytyväisenä kehräten toivottamaan hyvää huomenta heti kun joku vain herää, nukkuu pääosin siis yönsä rauhallisesti pienten iltariehujen jälkeen. Usein tulee myös ilahtuneena tervehtimään, kun joku palaa takaisin kotiin. Vieraisiinkin tulee tutustumaan aika arkailematta. Juttelee edelleen mielellään ihmisten kanssa ja maukuu lystikkäästi vastaan rupateltaessa.
Antaa kohteliaasti oman kissamme Taran syödä oman osansa märkäruuasta, siinä missä toinen hoitokissamme Elmo on aina kuono toisten kupeilla. Damin suosikkiasioita ovat muun muassa märkäruoka, torkut kiipeilypuun ylätasolla ja vauhdikas leikki onkilelulla tai kissakaverin kanssa.
Alkuu takkuinen turkki kiiltää nyt jo upeasti Damin ahkerassa hoidossa, ja elopainoakin alkaa kertyä sen verran, etteivät kylkiluut enää törrötä, mutta vieläkin on sutjakka ja sulavalinjainen poika. Satunnaisesti yhä puolustautuu tassulla läppäämällä, jos joku heittäytyy liian tuttavalliseksi, mutta sen verran alkaa mennä oppi perille, että kynsiä ei juuri enää käytetä. Nyt ollaan jo niin pitkällä käsittelyyn totuttelussa, että Damin saa jopa varovasti nostaa ilmaan.

Aiempia kuulumisia: Damien, eli kotoisammin Dami, on entinen populaatiokissa, joka nyt totuttelee elelemään kotikissan leppoisaa elämää. Ikää on kertynyt ehkä viisi vuotta, ehkä vähemmän. Meille tullessaan Dami oli alkuun oli aika säikky, mutta luottamuksen kasvaessa on osoittautunut hyvin rohkeaksi, leikkisäksi, uteliaaksi ja puheliaaksi pikku-ilvekseksi.
Dami muuttaisi mielellään toisen kissa kaveriksi, koska tuntuu kaipaavan ja nauttivan yhdessä leikkimisestä ja oleilusta. Ihmiset ovat myös ihan kivoja, varsinkin kun silittävät tai antavat jotain herkkua, mutta muu käsittely on vielä harjoittelussa. Esim harjaaminen alkaa vähitellen sujua.

Dami luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna.

Yhteystiedot: Vappu / vappu.makkonen [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle