Asteri, Tampere (varattu)


09.01.2017

Asteri on suloinen, puolitoistavuotias tyttönen. Asteri on nyt opetellut noin neljän kuukauden ajan elämää sisäkissana ja on sopeutunut siihen loistavasti. Myös kesyyntyminen on sujunut hienosti.

asteri-2

Asteri on luonteeltaan utelias ja leikkisä. Kaikki hiiret ja pallot ovat kivoja ja laserpisteen perässä voisi juoksennella rajattomasti. Silittelyä ja kosketusta vielä opetellaan ja sylittely on vielä edessäpäin, mutta kun tyttö oppii, että rapsuttelu on kiva juttu niin syliinkään ei siitä enää ole varmaan pitkä matka.

asteri-7

Asterille maistuu kaikki ruuat hyvin ja niitä se on saanut ensikodissa maistella monipuolisesti. Hiekkalaatikko asiat hoituvat myös mallikkaasti.

asteri-9

Asteri on tottunut elämään pienen ikänsä useamman kissan seurassa ja ensikodissa tottunut myös rauhallisen koiran seuraan. Omassa kodissa Asteri toivoisi olevan nuoren, leikkisän kissakaverin tai useammankin häntä odottomassa. Asteri voi muuttaa myös yhdessä ensikodin toisen kissan Kasperin kanssa, koska nämä kisut tulevat hienosti toimeen keskenään ja yhteiset leikkihetket iltaisin ovat molemmille tärkeitä.

asteri-ja-kasper-2

Omalta ihmiseltä Asteri toivoo aikaa ja malttia kesyyntymisen loppuunviemiseen ja vastalahjaksi siitä Asteri tarjoaa pienen kissan kehräystä, luottamusta ja rakkautta.

Asteri muuttaa uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna, leikattuna sekä turvasirutettuna.

Ota yhteyttä, kerro millaisen kodin sinä haluat tarjota Asterille ja sovitaan tapaaminen.
Katariina,  kata.lonnakko [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle