Aino-Tellervo, Tampere (varattu)


25.11.2017

Aino-Tellervo on noin 1,5-vuotias ujo kissaneito. Tällä nurkkamöröllä on upea tumma turkki, uteliaat pyöreät silmät ja tarmokkaasti viuhtova häntä. Liikkuvia ihmisiä hän vierastaa vielä kovin paljon, mutta uskaltaa kuitenkin syödä, juoda ja käydä hiekkalaatikolla ihmisten läsnäollessa. Asuinoloja tutkiessaan Aino kävelee kuin prinsessa – itsevarmasti sekä häntä kattoa kohden – ja ihmisiäkin kohdatessaan hän kipittää paikalta pois leuka korkealla mutta mahdollisimman nopeasti. Katsoa saa, mutta ei vielä koskea.

Saunan lauteilla ja sängyn alla Aino viettää suurimman osan ajastaan. Iltaa kohden Aino kiinnostuu ihmisten toiminnasta ja saattaakin parkkeerata itsensä mukavan, muutaman metrin etäisyydelle ihan vain tuijotellakseen sekä ohessa itseään pesten. Liikkuvia ihmisiä Aino juoksee karkuun – neitiä ei kerkeä edes lähestymään kun on jo katti livahtanut turvallisesti piilosilleen. Toisia kissoja kohdatessaan Aino kurahtaa suloisesti ja lähestyy tovereitaan puskien sekä kehräten, mutta kissojen välisiä paini- ja juoksuhetkiä hän vielä arastelee.


Ensikotiin saapuessaan Aino söi huonosti, mutta lukuisista ruokavaihtoehdoista ehdottomaksi suosikiksi totesimme jauhelihan. Nykyään neitokainen rouskuttelee mielellään kuivaruokaa ja märkäruokakin passaa, tosin hyytelövalmisteisista ruoista kelpaavat vain hyytelöosuudet ateriaksi. Aino on pikkuhiljaa rohkaistunut leikkimään kaikennäköisillä pehmoisilla palloilla itsekseen – kilisevä mansikkalelu on näyttänyt olevan neitokaisen suosiossa! Hiekkalaatikolla toimitaan siististi: jätökset peitetään nätisti eikä hiekkaakaan kovasti lentele laatikoiden ulkopuolelle.

Aino-Tellervo luovutetaan leikattuna, madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna. Uudesta kodista olisi hyvä löytyä rauhallinen ja rohkaiseva kissakaveri jos toinenkin, mutta kesyyntymisen ollessa vielä näin vaiheessa ei Ainoa luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia. Kesyyntymisen kanssa on vielä paljon tehtäävää ja Ainon luottamuksen voittamiseksi hän tarvitsisi kodin, jossa riittää erittäin paljon kärsivällisyyttä toimia kissan ehdoilla. Neitokainen majailee ensikodissa Tampereen Hatanpäällä.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Pauliina/ ppejael [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle