KISU RY:N INFOTILAISUUS

Haluaisitko auttaa hädänalaisia kissoja käytännönläheisellä vapaaehtoistyöllä? Olisiko sinulla kodissasi tilaa kodittoman majoittamiseen ja aikaa kodin etsimiseen?

Maanantaina 31.7.2017 järjestettävässä Infotilaisuudessa Kissojen suojelu ry:n ensikodit kertovat ensikotitoiminnasta sekä yleisesti että omien kokemusten kautta, ja tietenkin vastaavat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin vapaaehtoistoimintaan liittyen.

Lisätietoa ensikotitoiminnasta

Tilaisuus pidetään teemaan sopivasti viihtyisässä Kissakahvila Purnauskiksessa. Purnauskis on ollut toimintansa ensimetreistä lähtien Kisun yhteistyökumppani, ja hädänalaisten kissojen auttaminen on myös Purnauskikselle sydämen asia. Kisu ry:n kautta kahvilaan muuttanut Hugo ei saanut parhaita eväitä elämänsä alkuun, mutta vapaaehtoistyöllä ja Purnauskiksen huolenpidolla orvosta rääpäleestä kasvoi valloittava kissapersoona, ja Hugo onkin yksi kahvilan ehdottomasti suosituimmista kissoista!

Purnauskis tarjoaa osallistujille kahvit, teet ja kisukeksit. Kahvilasta on mahdollista myös ostaa muita makeita ja suolaisia herkkuja, mikäli vatsa alkaa kurnimaan kesken tilaisuuden.

Tapahtuma alkaa klo 17.30, mutta olet lämpimästi tervetullut paikalle hieman myöhemminkin! Tapahtumaan osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään.

https://www.facebook.com/events/124768938131946/

Jaa Facebookissa »